Βροχές και τοπικές καταιγίδες τις πρωινές ώρες στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νεφώσεις με τοπικές βροχές έως το μεσημέρι και βελτίωση στη συνέχεια περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική
Βροχές και τοπικές καταιγίδες αναμένονται σήμερα τις πρωινές ώρες αρχικά στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας, με βαθμιαία εξασθένηση και περιορισμό των φαινομένων στα ανατολικά και νότια, μέτριοι άνεμοι στα πελάγη, θερμοκρασία σε μικρή πτώση στα ανατολικά.
Ειδικότερα, για την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2023 προβλέπονται αρχικά βροχές και καταιγίδες στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας (με εξαίρεση την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα), όπου βαθμιαία θα περιοριστούν στα ανατολικά και νότια και θα εξασθενήσουν, σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από το meteo. Τα φαινόμενα τις πρώτες πρωινές ώρες στη Δυτική Στερεά και τοπικά στην Κεντρική Μακεδονία και στη Βορειοδυτική Πελοπόννησο, θα είναι κατά τόπους έντονα.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 21 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από 9 έως 15 βαθμούς), 16 έως 20 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 19 έως 25 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (από 13 έως τους 20 βαθμούς στην Ήπειρο), 14 έως 25 βαθμούς στις Κυκλάδες και από 13 έως 31 βαθμούς στην Κρήτη, 15 έως 21 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και από 20 έως 26 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο από βορειοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, στο Νότιο Αιγαίο από νοτιοδυτικές διευθύνσεις και στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο από βορειοδυτικές διευθύνσεις με την ίδια ένταση, όπου βαθμιαία θα στραφούν σε βόρειες διευθύνσεις και θα εξασθενήσουν. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση.
Νεφώσεις με τοπικές βροχές έως το μεσημέρι και βελτίωση στη συνέχεια περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, όπου βαθμιαία θα στραφούν σε βορειοανατολικούς ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.
Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες έως το μεσημέρι και βελτίωση στη συνέχεια περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν αρχικά από βορειοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.
 
 

Δείτε ακόμα:  Ξύπνησε από την καταστολή

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News