Ξέχασαν τον εμβολιασμό 85χρονου και αυτός νόσησε

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το Ίδρυμα από παραδρομή δεν είχε διαβάσει το μήνυμα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο που είχε σταλεί από οικογένεια του περιθαλπόμενου στις 17 Μαΐου 2021
Αίσθηση έχει προκαλέσει η περίπτωση φιλοξενούμενου στο Άσυλο Ανιάτων Πατρών, για τον οποίο οι συγγενείς του διαπίστωσαν πως δεν είχε κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου, ενώ είχαν δώσει έγκριση και για την τρίτη ενισχυτική.
Ο 85χρονος νοσηλεύεται με κορονοϊό στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας».
Όπως δήλωσε στην ΕΡΤ Πάτρας η πρόεδρος του φιλανθρωπικού σωματείου Άσυλου Ανιάτων, Γωγώ Καραλή, διαπιστώθηκε μετά από έλεγχο ότι το Ίδρυμα από παραδρομή δεν είχε διαβάσει το μήνυμα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο που είχε σταλεί από οικογένεια του περιθαλπόμενου στις 17 Μαΐου 2021 με την οποία ζητούσαν να συμπεριληφθεί στην λίστα προς εμβολιασμό.
Το ίδρυμα έλαβε γνώση από την οικογένεια ότι δεν είχε γίνει ο εμβολιασμός.
στα τέλη Δεκεμβρίου και αμέσως συμπεριέλαβαν τον φιλοξενούμενο στη λίστα 24 συνολικά εξ’ αυτών, που στάλθηκε στον ΕΟΔΥ στις 3 Ιανουαρίου του 2022 για το εμβολιασμό που επρόκειτο να γίνει εντός του μηνός. Όμως, ο εμβολιασμός αναβλήθηκε επειδή στο μεταξύ εμφανίστηκαν σποραδικά κρούσματα σε εργαζόμενους και περιθαλπόμενους.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Aπαγόρευσαν σε μητέρα να ταΐσει το παιδί της με δικό της φαγητό σε beach bar – Τι απαντά η επιχείρηση

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News