Ξέσπασε φωτιά σε ταβέρνα στον Ταΰγετο – Καταστράφηκε ολοσχερώς η επιχείρηση

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ευτυχώς το μαγαζί ήταν κλειστό όταν εκδηλώθηκε η πυρκαγιά
Τις πρώτες πρωινές ώρες εκδηλώθηκε φωτιά σε γνωστή ταβέρνα στον Ταΰγετο, προκαλώντας εκτεταμένες υλικές ζημιές στις εγκαταστάσεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαμάτας ειδοποιήθηκε λίγο μετά τις 2:00 τα ξημερώματα. Κατά την άφιξη των δυνάμεων στο σημείο, η φωτιά είχε ήδη λάβει διαστάσεις, με τους πυροσβέστες να δίνουν μάχη για τον άμεσο περιορισμό της, προκειμένου να αποτραπεί η επέκτασή της σε παρακείμενη δασική έκταση. Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 10 πυροσβέστες με 5 οχήματα, οι οποίοι κατάφεραν να θέσουν τη φωτιά υπό έλεγχο, μετέδωσε η ΕΡΤ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι την ώρα εκδήλωσης της πυρκαγιάς η ταβέρνα ήταν κλειστή και δεν υπήρξε κίνδυνος για ανθρώπινες ζωές. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, το ύψος των ζημιών ξεπερνά τις 100.000 ευρώ. Τα αίτια και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ξέσπασε η πυρκαγιά διερευνώνται από το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου