Υποψήφιος για πρόεδρος της Superleague ο Αχιλλέας Μπέος

Υποψήφιος για πρόεδρος της Superleague ο Αχιλλέας Μπέος

SPORTS ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Την υποψηφιότητά του, για πρόεδρος της Superleague, ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook, ο Αχιλλέας Μπέος.

Ο ο ισχυρός άντρας του Βόλου που μέχρι πρότεινος ήθελε να αποχωρήσει από το ποδόσφαιρο και να πουλήσει την ομάδα του, δηλώνει ότι στόχος του και σκοπός του είναι η ισονομία και η ισότιμη αντιμετώπιση όλων των ομάδων.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση του Α. Μπέου:

Οι τελευταίες, αναμφίβολα θετικές, εξελίξεις στο χώρο του ποδοσφαίρου, με τη νέα πραγματικότητα που διαμορφώνεται στην Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, βρίσκονται σε συμφωνία με τις αρχές και τις αξίες που υπηρετώ στον χώρο, χωρίς σκοπιμότητες και συναλλαγές, και με οδηγούν στην απόφαση να υποβάλλω υποψηφιότητα για την Προεδρία της Super League.

Η απόφαση μου αυτή είναι απόρροια ώριμης σκέψης και αφού συνεκτίμησα και αξιολόγησα τις ανάγκες αλλά και τις προοπτικές που υπάρχουν, υπό το πρίσμα της πολυετούς εμπειρίας και θητείας μου στο ποδόσφαιρο.

Στόχος και σκοπός μου είναι η διασφάλιση της ισονομίας και της ισότιμης αντιμετώπισης όλων των ομάδων, ώστε συνακόλουθα να σημειωθεί και η βελτίωση του πρωταθλήματος, να γίνει πιο ανταγωνιστικό, αλλά και πιο ελκυστικό στους επενδυτές, στους χορηγούς, στους φιλάθλους, στους τηλεοπτικούς παρόχους.

Πιστεύω ότι όλοι μαζί μπορούμε να φτάσουμε στη διοργάνωση ενός πρωταθλήματος αντάξιο των προσδοκιών τόσο των δικών μας, όσο και των φιλάθλων, απαλλαγμένο από όσα αρνητικά και τοξικά διαδραματίστηκαν κατά καιρούς και που μόνο κακό κάνουν στο ποδόσφαιρο, μειώνουν την κοινωνική του απήχηση και αποδοχή, αλλά και την εμπορική του αξία και εν τέλει αποβαίνουν σε βάρος όσων πραγματικά το αγαπούν και το υπηρετούν.

Δείτε ακόμα:  ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΟΦΗ LIVE STREAMING: Όλα τα link

Δεσμεύομαι να αγωνιστώ σκληρά προς την κατεύθυνση αυτή και προς τούτο ζητώ τη στήριξη σας στην υποψηφιότητά μου, με τη βεβαιότητα ότι με τη συμμετοχή όλων μας οι στόχοι μας για ένα τίμιο, ανταγωνιστικό, υψηλού επιπέδου πρωτάθλημα θα ευοδωθούν. Η ώρα αλλαγής σελίδας έφθασε».

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Ο Νίκος Χριστοφοράτος είναι φοιτητής του τμήματος Πολιτικής Επιστήμης & Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου, ενεργός στα κοινά και αρθρογραφεί στο pireasnews.gr από το 2022. Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον αθλητισμό και το αθλητικό ρεπορτάζ, ενώ παράλληλα ασχολείται με την επικαιρότητα και την πολιτική. Πέραν από αρθρογράφος ο Νίκος έχει υπάρξει και ραδιοφωνικός παραγωγός σε διάφορα ιντερνετικά ραδιόφωνα.