Ζήτησε αναβολή του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός και του Ιωνικός-ΠΑΟΚ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Λόγω της επίσκεψης του Πάπα και της επετείου του Γρηγορόπουλου
Και ξαφνικά μπορεί να μην έχουμε ντέρμπι καθώς η Ελληνική Αστυνομία, όπως αναφέρει το gazzetta.gr, ζήτησε την αναβολή του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός αλλά και του Ιωνικός-ΠΑΟΚ οι οποίοι είναι προγραμματισμένοι να γίνουν την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου.
Ο λόγος; Οι αστυνομικές δυνάμεις θα είναι επιφορτισμένες, τόσο με την επίσκεψη στην Ελλάδα του πάπα Φραγκίσκου, όσο και με την και με την αστυνόμευση λόγω της συμπλήρωσης την Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου, 13 χρόνων από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.
Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής έχει στείλει ήδη αίτημα προς την Super League και ζητάει να μην γίνουν οι δύο αγώνες (Ιωνικός – ΠΑΟΚ την Κυριακή στις 17:15 και ΑΕΚ – Παναθηναϊκός στις 19:30 την ίδια μέρα) λόγω αδυναμίας αστυνομικής φύλαξης.
Τι θα γίνει με την αγωνιστική λοιπόν;
Παρά το γεγονός ότι η Super League είναι αρνητική στο αίτημα της Αστυνομίας (στέλνοντας και επίσημο έγγραφο), δύσκολα θα γίνουν οι αγώνες και κατ’ επέκταση η αγωνιστική. Εάν δηλαδή η Αστυνομία δεν ανάψει πράσινο φως το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός και το Ιωνικός-ΠΑΟΚ δεν θα διεξαχθούν. Τι σημαίνει αυτό; Πως αυτόματα όλη η αγωνιστική είναι «αέρα». Υπάρχουν σκέψεις δηλαδή (εάν δεν κάνει πίσω η ΕΛ.ΑΣ) να μην γίνει κανένα ματς της 12ης αγωνιστικής της Super League Interwetten.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Αίθριος με τη θερμοκρασία σε υψηλά για την εποχή επίπεδα

Newsroom | Pireas News