Ζώδια: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 11 έως 17/10/2021 από τον Χρίστο Ντούβλη

Ζώδια: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 11 έως 17/10/2021 από τον Χρίστο Ντούβλη

NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΖΩΔΙΑ

Δείτε το αστροσκόπιο της εβδομάδας, την τηλεοπτική εκπομπή του myastro.gr με τις αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια από τον Χρίστο Ντούβλη, για την εβδομάδα 11 έως 17 Οκτωβρίου 2021.

Η εβδομάδα αυτή είναι αρκετά θετική και ευνοϊκή. Από την Δευτέρα υπάρχει μια σταθεροποίηση στο πολιτικό σκηνικό με συνέπεια και εμείς με την σειρά μας να επηρεαζόμαστε είτε στα οικονομικά είτε στα επαγγελματικά μας αλλά και σε θέματα που έχουν να κάνουν με την οικογένεια μας. Την Τρίτη, Τετάρτη είναι ένα αρκετά θετικό χρονικό διάστημα είτε για ανασύνταξη, όπως για παράδειγμα να δούμε ή και να επικοινωνήσουμε με ένα πρόσωπο που έχουμε καιρό να συναντήσουμε.

Δείτε ακόμα:  Ζώδια: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 19 ως 25/4/2021 από τον Χρίστο Ντούβλη

Θα θελήσουμε να ανοίξουμε λογαριασμούς ξανά με ένα άτομο που σκεφτήκαμε ότι αξίζει τον κόπο να έχουμε στη ζωή και στην καθημερινότητα μας. Την Τετάρτη και την Πέμπτη είναι πολύ θαυματουργό χρονικό διάστημα αν και κρατά αρκετά λίγο για ενάρξεις σχέσεων και την δημιουργία ενός ισχυρού δεσμού. Ενώ μέχρι τέλος της εβδομάδας είναι ένα αρκετά θετικό διάστημα να λύσουμε θέματα μας προς πάσα κατεύθυνση.

Παρακολουθήστε το αστροσκόπιο της εβδομάδας 11 ως 17/10/2021

Πηγή: myastro.gr

 

Newsroom | Pireas News