ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ

Ζώδια: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 22-28 Μαρτίου 2021 από τον Χρίστο Ντούβλη

Ζώδια: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 22-28 Μαρτίου 2021 από τον Χρίστο Ντούβλη

NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 22-28 Μαρτίου 2021 από τον Χρίστο Ντούβλη. Δείτε το αστροσκόπιο της εβδομάδας, την τηλεοπτική εκπομπή του myastro.gr με τις αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια από τον Χρίστο Ντούβλη, για την εβδομάδα 22 ως 28 Μαρτίου 2021.

Μια εξαιρετική και αποδοτική εβδομάδα, αρκεί να προσέξουμε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη επειδή με τον Ερμή στους Ιχθύες σε τετράγωνο με Άρη στους Διδύμους και κάποιες όψεις της Σελήνης (δείτε τις παρακάτω) είναι εύκολο να προκληθούν εντάσεις που καλό είναι να αποφύγουμε. Εξαιρουμένων αυτών των τριών ημερών, αυτό το διάστημα δημιουργούνται εξαιρετικές συνθήκες για να προωθήσουμε επαγγελματικά και οικονομικά θέματα.

Ωστόσο, να υπενθυμίσουμε ότι μέχρι τα μέσα του Απριλίου χρειάζεται προσοχή στη λήψη αποφάσεων, επειδή ενδέχεται να μην έχουμε σωστή αντίληψη των πραγμάτων. Η περίοδος ευνοεί επίσης την επιστροφή προσώπων, καθώς και θέματα σχετίζονται με το παρελθόν. Ας δούμε πως το κάθε ζώδιο μπορεί να διαχειριστεί τις καταστάσεις προς όφελος του.

Παρακολουθήστε το αστροσκόπιο της εβδομάδας 22 ως 28/3/2021

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Κρόνος στον Υδροχόο από 17.12.20- 7.3.23-Προβλέψεις από τον Γιώργο Πανόπουλο

λεωνιδας μανωλακος

Newsroom | Pireas News