Ζώδια: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 22/3 έως 4/04/2021 από τον Χρίστο Ντούβλη

Ζώδια: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 22/3 έως 4/04/2021 από τον Χρίστο Ντούβλη

NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΖΩΔΙΑ

Ζώδια εβδομάδας: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 22-28 Μαρτίου 2021 από τον Χρίστο Ντούβλη. Δείτε το αστροσκόπιο της εβδομάδας, την τηλεοπτική εκπομπή του myastro.gr με τις αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια από τον Χρίστο Ντούβλη, για την εβδομάδα 29 Μαρτίου έως 4 Απριλίου 2021.

Μια πολύ θετική εβδομάδα που δεν παράγει προβλήματα. Δευτέρα μέχρι Τετάρτη είναι πολύ καλή περίοδος για αύξηση επιπέδου ζωής μέσω κοινωνικότητας και μέσω σημαντικών επαφών. Απλά τη Δευτέρα και Τρίτη, εξαιτίας της συνόδου του Ερμή με τον Ποσειδώνα, αν πρέπει να λάβουμε αποφάσεις σε κάποιους τομείς θα πρέπει να τσεκάρουμε διπλά, να μην είμαστε αφηρημένοι και κυρίως να μην αφήνουμε το συναίσθημα να κυριαρχεί επί της λογικής.

Γενικά όλη την εβδομάδα θα έχουμε εύνοια από υποστήριξη άλλων σε οικονομικές συναλλαγές. Πέμπτη με Παρασκευή ευνοείται η βελτίωση επαφών στα αισθηματικά και επίλυση θεμάτων που αφορούν προσωπικές σχέσεις. Από την Κυριακή και μέχρι 19 Απριλίου η σκέψη μας θα έχει την τάση να είναι βιαστική και καλό είναι να συγκρατήσουμε τον παρορμητισμό μας για να μην κάνουμε λάθη. Ας δούμε όμως πως το κάθε ζώδιο μπορεί να διαχειριστεί τις καταστάσεις προς όφελος του.

Παρακολουθήστε το αστροσκόπιο της εβδομάδας 29/3 ως 4/4/2021

Πηγή: myastro.gr

Δείτε ακόμα:  Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 17 έως 18 Απριλίου 2021

Newsroom | Pireas News