Ζώδια: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 27/9 έως 3/10/2021 από τον Χρίστο Ντούβλη

Ζώδια: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 27/9 έως 3/10/2021 από τον Χρίστο Ντούβλη

NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΖΩΔΙΑ

Δείτε το αστροσκόπιο της εβδομάδας, την τηλεοπτική εκπομπή του myastro.gr με τις αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια από τον Χρίστο Ντούβλη, για την εβδομάδα 27 Σεπτεμβρίου ως 3 Οκτωβρίου 2021.

Την εβδομάδα αυτή θα αποκαλυφθούν πράγματα και θα έρθουν στην επιφάνεια σημαντικές εξελίξεις. Η επικοινωνία είναι ένα κομμάτι που θα μας απασχολήσει την εβδομάδα αυτή, ενώ θα θέλουμε να πούμε την γνώμη και την άποψη μας, θα υπάρχει ένας φανατισμός στις απόψεις μας ή σε αυτά που ακούμε οπότε και η σύγκρουση θα είναι κάπως αναπόφευκτη.

Επίσης την εβδομάδα αυτή θα έχουμε κάποιες αναβολές, καθυστερήσεις ή κάποιες λάθος συνεννοήσεις, δεν θα αποφύγουμε έτσι λοιπόν κάποιους εκνευρισμούς ή αντιπαραθέσεις. Επίσης θα έχουμε καθυστερήσεις σε πρακτικά θέματα, κάτι δηλαδή μπορεί να ανατραπεί και να μην πάει σύμφωνα με το πρόγραμμά μας ή έτσι όπως το θέλαμε. Χρειάζεται υπομονή και αρκετή διπλωματία λόγω του ότι δεν μπορούμε να συνυπολογίσουμε όλες τις παραμέτρους που μπορούν να αλλάξουν την καθημερινότητα μας.

Παρακολουθήστε το αστροσκόπιο της εβδομάδας 27/9 ως 3/10/2021

Πηγή: myastro.gr

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 17 έως 18 Απριλίου 2021

Newsroom | Pireas News