Ζώδια: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 28/6 έως 4/7/2021 από τον Χρίστο Ντούβλη

Ζώδια: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 28/6 έως 4/7/2021 από τον Χρίστο Ντούβλη

NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΖΩΔΙΑ

Δείτε το αστροσκόπιο της εβδομάδας, την τηλεοπτική εκπομπή του myastro.gr με τις αστρολογικές προβλέψεις για τα 12 ζώδια από τον Χρίστο Ντούβλη, για την εβδομάδα 28 Ιουνίου ως 4 Ιουλίου 2021.

Παρακολουθήστε το αστροσκόπιο της εβδομάδας 28/6 ως 4/7/2021

Σημαντική η εβδομάδα αυτή, αφού ειδικά από Τετάρτη 30 Ιουνίου θα πρέπει να είμαστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί. Το άγχος των προηγούμενων εβδομάδων υποχωρεί, αλλά για κάποια γεγονότα που θα προκύψουν, καλό θα είναι να είμαστε προετοιμασμένοι. Η ευτυχής συγκυρία είναι ότι τα γεγονότα αυτά θα προκύψουν τώρα και όχι την προηγούμενη περίοδο, όταν θα μπορούσαν να επιφέρουν μεγάλες και δυσεπίλυτες συνέπειες.

Δείτε ακόμα:  Ζώδια: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 5 έως 11/7/2021 από τον Χρίστο Ντούβλη

Είναι σημαντικό να αξιοποιήσουμε προς όφελός μας οτιδήποτε προκύψει τώρα και να το διαχειριστούμε με ηρεμία λαμβάνοντας υπ’ όψιν ότι το χρονικό σημείο κορύφωσης αυτής της πρόβλεψης είναι η Κυριακή, 4 Ιουλίου μεταξύ 4μμ. – 9μμ. Τετάρτη με Σάββατο θα προκύψουν καθυστερήσεις και εμπόδια τα οποία είναι ανεξάρτητα της δικής μας βουλήσεως! Εφόσον παρατηρήσουμε, ότι τα ζητήματα αυτά δεν εξαρτώνται από δικές μας παραλείψεις ή λάθη, καλό είναι να μην πιέσουμε τις καταστάσεις.

Δείτε ακόμα:  Προβλέψεις ζώδιων για το Σαββατοκύριακο 27-28 Φεβρουαρίου 2021

Μεταξύ Παρασκευής 2 με Δευτέρα, 5 Ιουλίου είναι πιθανό να προκύψει κάποια αποκάλυψη σε σχέση με κάποιο πρόσωπο, η οποία πέρα από την ένταση που θα επιφέρει, μπορεί να δημιουργήσει και οικονομικές συνέπειες. Είναι μία περίοδος επανασχεδιασμού των δραστηριοτήτων του καθενός μας δεδομένων των συνθηκών της πανδημίας και καλό είναι παρά τις δυσκολίες, να προσπαθήσουμε να κρατάμε ψηλά το ηθικό μας!

Ας δούμε τώρα στο βίντεο πως το κάθε ζώδιο μπορεί να διαχειριστεί τις καταστάσεις προς όφελος του.

 

Newsroom | Pireas News