Ζώδια Μηνιαίες προβλέψεις Μαρτίου 2023

Ζώδια: Μηνιαίες προβλέψεις Μαρτίου 2023

LIFESTYLE ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΖΩΔΙΑ

Διαβάστε αστρολογικές μηνιαίες Μαρτίου 2023, από την αστρολόγο Κωνσταντίνα Νικολάου και θα έχετε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να πάρετε τις πιο σωστές αποφάσεις, να κάνετε τις κατάλληλες επιλογές και να αλλάξετε το πεπρωμένο σας, διαμέσου της ελεύθερης βούλησής σας!

Μηνιαίες αισθηματικές αστρολογικές συμβουλές Μαρτίου 2023

 

ΚΡΙΟΣ
Μπορεί και να πάρετε το δαχτυλίδι που πάντα ονειρευόσασταν! Με την Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στο ζώδιό σας θέλετε να διασκεδάσετε και να ζήσετε στο έπακρο τη ζωή με το σύντροφό σας, έχετε ένα τολμηρό και παιχνιδιάρικο ύφος, προγραμματίζετε κάποιες κοινές δραστηριότητες. Ό, τι κι αν κάνετε, δεν χάνετε την ευκαιρία να κάνετε αυτό που έχετε στο μυαλό σας αλλά φροντίστε να ευχαριστήσετε το αγαπημένο σας πρόσωπο. Το σύμπαν σας ζητά να προβάλετε τις ανάγκες και τις επιδιώξεις σας, αλλά χωρίς έπαρση και εγωισμό, και κυρίως να είστε σαφείς σχετικά με αυτό που θέλετε. Με το θάρρος και τη δύναμή σας φέρνετε κοντά σας τον αγαπημένο σας, ενισχύεται συναισθηματικά η σχέση σας και αποκτά περισσότερο νόημα. Είστε τολμηροί και έχετε τη διάθεση να απαλύνετε τις δυσκολίες, χωρίς να έχετε καμία αμφιβολία για τον εαυτό σας!

ΤΑΥΡΟΣ
Οι πράξεις μιλούν δυνατότερα από τις λόγια. Η πανσέληνος στην Παρθένο φωτίζει τον ερωτικό πέμπτο οίκο σας και μαζί με την Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στο θολό και ασαφή δωδέκατο οίκο σας μπορεί να δημιουργήσουν ασάφεια και ομίχλη στην αγάπη. Έρχονται στο φως οι κρυμμένες ανασφάλειές σας και πιέζετε τα πράγματα ασκώντας αρνητική κριτική. Αν είναι γραφτό να είστε μαζί, σίγουρα δεν θα αποκομίσετε τίποτα με το να είστε επιθετικοί, είτε εξαναγκάζοντας τα πράγματα. Αν η μοίρα και το κάρμα σας έχει ενώσει μαζί, τίποτα δεν θα το αποτρέψει ανεξάρτητα από το πόσο έντονα αισθάνεστε ο ένας για τον άλλον ή πόσο τέλεια ή όχι περνάτε μαζί. Ο καλύτερος τρόπος είναι να μη βιαστείτε αν δεν είστε σίγουροι για την αξιοπιστία ή την ακεραιότητα του συντρόφου σας. Ακόμα και αν αισθάνεστε ότι είστε προορισμένοι για να είστε μαζί, προσέξτε μην εξιδανικεύσετε τα πράγματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ετοιμαστείτε να διασκεδάσετε και να φλερτάρετε, να χαθείτε στην δίνη των συναισθημάτων σας! Με την Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στον Κριό και στον φιλικό ενδέκατο οίκο σας είναι σίγουρο ότι θα διασκεδάσετε πολύ και θα φλερτάρετε. Αν ψάχνατε εδώ και καιρό διακαώς για μια σχέση που μπορεί να οδηγήσει σε δέσμευση, τώρα ξαφνικά αυτή η επιθυμία σας θα μειωθεί ή θα αδιαφορείτε για το μέλλον. Είστε διασκεδαστικοί και παιχνιδιάρικοι, και εκεί που δεν ψάχνετε μην εκπλαγείτε αν συναντήσετε κάποιον/α μέσω των φίλων σας ή ενώ διασκεδάζετε. Το πρόσωπο αυτό θα μπορούσε να είναι από τον κοινωνικό κύκλο σας ή ένας πλατωνικός φίλος/η που ξαφνικά σας φαίνεται πραγματικά ελκυστικός/η και που ποτέ δεν τον/την είχατε προσέξει. Χρειάζεστε μια ισχυρή πνευματική σύνδεση για να διατηρηθεί το ερωτικό ενδιαφέρον σας.

Δείτε ακόμα:  Πώς συμπεριφέρονται τα 12 ζώδια στο πασχαλινό τραπέζι;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Το μέλλον είναι σφηνωμένο στο μυαλό σας, όχι το παρόν. Με την Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στο δέκατο οίκο σας, των μακροπρόθεσμων στόχων, κάνετε μακροπρόθεσμα σχέδια για το μέλλον, είστε προσανατολισμένοι στην πορεία της σχέσης σας. Ενώ σίγουρα είναι μια ανακούφιση για σας να γνωρίζετε πού πάνε τα πράγματα, το να ζείτε όμως τις στιγμές εμπλουτίζει συναισθηματικά τη σχέση σας. Αν η εργασία σας καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος του προσωπικού χρόνου σας, αφιερώσετε λίγο περισσότερο χρόνο στο σύντροφό σας και θα σταθεροποιηθεί ο δεσμός σας. Για κάποιους από εσάς μπορεί να ξεκινήσει ένα εκκολαπτόμενο ειδύλλιο στην εργασία σας. Ή μπορεί να συναντήσετε ξαφνικά κάποιον/α από το πουθενά, ίσως σε μια καθημερινή μετακίνηση στο γραφείο ή σε μια κοινωνική ή επαγγελματική εκδήλωση. Είτε έτσι, είτε αλλιώς, η γοητεία σας δεν θα περάσει απαρατήρητη. Απολαύστε το!

ΛΕΩΝ
Τί είναι αλήθεια και τί ψέμα; Με τον Άρη στον ασαφή και θολό δωδέκατο οίκο σας, δεν μπορείτε να αποσαφηνίσετε τις προθέσεις και τα συναισθήματα του άλλου με αποτέλεσμα να διακατέχεστε από εσωτερικές συγκρούσεις. Τα όνειρα και η φαντασία σας καλπάζουν αλλά σκεφτείτε μήπως κάνετε λάθος εκτίμηση των πραγμάτων. Το πιο δύσκολο στοιχείο είναι να αναμοχλεύετε τις καταστάσεις του παρελθόντος και να δημιουργείτε δραματικές καταστάσεις ή ακόμα ένα έντονα συναισθηματικά φορτισμένο κλίμα. Αντιδράτε υπερβολικά όταν αισθάνεστε ότι τα πράγματα ξεφεύγουν από τον έλεγχο σας, αλλά το χάος που δημιουργείτε μπορεί να προκαλέσει περισσότερα προβλήματα από ό, τι νομίζετε στην ερωτική σας ζωή. Μην δραματοποιείτε τα πράγματα και μη νομίζετε ότι είναι δυσεπίλυτα αλλά ακούστε την φωνή της καρδιάς σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

 

Ενώ οι συζητήσεις για δέσμευση θα είναι έντονες, δεν πρέπει να ξεχάσετε το πάθος και το χρήμα. Με την Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στον όγδοο οίκο σας, του πάθους και των κοινών οικονομικών πόρων, νιώθετε έτοιμοι να συζητήσετε για τα κοινά οικονομικά και έχετε όλη την καλή διάθεση να έρθετε σε μια συμβιβαστική λύση. Ίσως ένας κοινός τραπεζικός λογαριασμός να είναι στα σκαριά ή μια σοφή μακροπρόθεσμη επένδυση, όπως κάποια σημαντική αγορά που και οι δύο έχετε ονειρευτεί. Χρησιμοποιήστε αυτή την έντονη ενέργεια που έχετε για να βελτιώσετε τη σεξουαλική ζωή σας. Έχετε ξεχάσει το τελευταίο καιρό τα τεράστια ψυχολογικά οφέλη που προέρχονται από την ομαλή σεξουαλική σας ζωή; Τώρα είστε περισσότερο παθιασμένοι και ζωντανοί και σας δίνεται η ευκαιρία να θυμηθείτε αλλά και να εκφράσετε τον έντονο αισθησιασμό σας.

 

ΖΥΓΟΣ
Είστε ιδιαίτερα τολμηροί για να πάρετε την πρωτοβουλία να δημιουργήσετε μια νέα ερωτική σχέση χάρη στην Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στον έβδομο οίκο σας, της δέσμευσης. Δεν θέλετε όμως να κρατήσετε μυστική την ερωτική σας ζωή, αναζητάτε σχέσεις με προοπτική, αυτό είναι υψίστης σημασίας για σας. Έχετε έντονη λαχτάρα να βιώσετε τον έρωτα, είστε έτοιμοι να απολαύσετε ένα βαθύ και ατελείωτο πάθος. Είστε απρόθυμοι να συμβιβαστείτε με καταστάσεις δίχως αύριο. Ίσως σας γίνει μια πρόταση όπου εισπράττετε συναίσθημα και τρυφερότητα, η σχέση γίνεται πιο στενή εντός των προσεχών έξι μηνών. Αν είστε σε σχέση, σταματήστε να κάνετε εικασίες γιατί το μόνο που θα πετύχετε είναι να σας δημιουργηθεί ψυχική αναστάτωση. Επιδιώξτε να εξερευνήσετε τα πάντα προτού αφεθείτε στην αγάπη και αναπτύξετε βαθύτερη οικειότητα.

Δείτε ακόμα:  Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 17 έως 23/5/2021 για όλα τα ζώδια, από τον Χρίστο Ντούβλη

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Να είστε πιο ευέλικτοι και επικοινωνιακοί και αποφύγετε να ασκείτε κριτική, αυτό θα δυσκολέψει την εξεύρεση ενός νέου συντρόφου. Η πανσέληνος στην Παρθένο φωτίζει τον φιλικό ενδέκατο οίκο σας και φέρνει στο φως την τελειομανία σας και την επικριτική φύση σας. Μην ανεβάζετε τον πήχη υπερβολικά υψηλά καθώς θα είναι ανέφικτο να ανταποκριθείτε στο ερωτικό κάλεσμα. Τώρα επιδιώκετε να κάνετε σχέση μόνο με κάποιο άτομο που μπορεί να φέρει εις πέρας τα βάρη της καθημερινής ζωής και βλέπει τα πράγματα με σύνεση και λογική. Μπορεί και να ψάξετε μέσα από τον κοινωνικό κύκλο σας ή μέσω των φίλων σας. Η ερωτική φλόγα μπορεί ακόμα να αναζωπυρωθεί μέσα από μια πλατωνική φιλία. Επεκτείνετε τις κοινωνικές σχέσεις σας και συμμετάσχετε σε αρκετές διασκεδαστικές δραστηριότητες. Έρχεστε σε επαφή με ανθρώπους που έχουν παρόμοια ενδιαφέροντα και αξίες με τα δικά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Χρησιμοποιήστε το πάθος, τη δύναμη και τη γοητεία που αποπνέετε για καλό σκοπό και εκμεταλλευτείτε τις ερωτικές ευκαιρίες που έρχονται στο δρόμο σας. Με την Αφροδίτη και τη νέα Σελήνη στον Κριό και στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας είστε εντυπωσιακοί και ερωτικοί, με την γοητεία σας και τη λάμψη σας σαγηνεύετε το αντίθετο φύλο. Αν αποβάλετε από την ψυχή σας ό, τι σας μπλοκάρει συναισθηματικά και εγκαταλείψετε τις στερεότυπες πεποιθήσεις σας για τον έρωτα, είναι σίγουρο ότι δεν πρόκειται να είστε για πολύ καιρό μόνοι. Ονειρευτείτε, φλερτάρετε και διασκεδάστε και κάποιο άτομο θα ανταποκριθεί στο ερωτικό κάλεσμά σας. Χρησιμοποιήστε τη δύναμη και την ενεργητικότητά σας και ανοίξτε την καρδιά σας. Είστε τολμηροί και φλερτάρετε με πάθος, δείχνοντας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ότι θέλετε να κατακτήσετε την καρδιά του.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο αισθησιασμός, ο ερωτισμός και ο ρομαντισμός σας είναι στα ύψη! Αν έχετε μείνει μόνοι για μεγάλο χρονικό διάστημα αναλώνοντας το χρόνο σας στις μεγάλες φιλοδοξίες σας, τώρα η Αφροδίτη στον ερωτικό πέμπτο οίκο σας και ο Άρης στον έβδομο οίκο σας, των σχέσεων, σας βοηθούν να αφαιρέσετε τα παλιά πρότυπα συμπεριφοράς και σκέψης που σας κρατούν πίσω από την αληθινή αγάπη και εξορμάτε να βρείτε τον αληθινό έρωτα. Αν είστε σε σχέση, ο Άρης ίσως σας κάνει να νιώθετε έντονη συναισθηματική φόρτιση και κάποιες στιγμές θα είστε θυμωμένοι τόσο με τον εαυτό σας όσο και με τον αγαπημένο σας. Επίσης, το άγχος σας μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε πίεση πράγμα το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε διαπληκτισμούς. Εάν έχετε κάνει σφάλματα από την πλευρά σας ή έχετε αμφιβολίες για τον αγαπημένο σας, αυτός ο μήνας (και ο επόμενος) θα σας κάνει να σκεφτείτε πολλά.

Δείτε ακόμα:  Ζώδια Σαββατοκύριακο: Προβλέψεις για 15 ως 16/5/2021, από την Σμάρω Σωτηράκη

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο κρυμμένος αισθησιασμός και το πάθος σας έρχονται στο προσκήνιο καθώς η πανσέληνος φωτίζει τον παθιασμένο και ακραίο συναισθηματικά όγδοο οίκο σας. Αρχίζετε να σκέφτεστε πολύ και σε βάθος όταν πρόκειται για τη λήψη μιας απόφασης που αφορά περαιτέρω δέσμευση με τον αγαπημένο σας. Αν νιώθετε κουρασμένοι από αρνητικά γεγονότα που συνέβησαν πρόσφατα, τώρα ήρθε η ώρα να ανοίξετε τα χαρτιά σας και να μιλήσετε ξεκάθαρα για να δείτε αν μπορείτε να υποστηρίξετε όχι μόνο ο ένας τον άλλον, αλλά αν υπάρχει προοπτική να προχωρήσετε μπροστά. Προσέξτε την επιβολή εξουσίας και ελέγχου και δηλώστε τις προθέσεις σας με θετική στάση. Μπορεί και να συνειδητοποιήσετε ότι ήρθε η ώρα να βάλετε στην άκρη χρήματα και να κάνετε κάποιο προγραμματισμό ή να ανοίξετε έναν κοινό λογαριασμό. Αξιοποιήστε στο έπακρο το φως του φεγγαριού και προγραμματίστε για το κοινό μέλλον σας.

ΙΧΘΥΣ
Η φαντασία σας καλπάζει, ονειροπολείτε τη συνάντηση της αδελφής ψυχής σας. Με την πανσέληνο να φωτίζει τον έβδομο οίκο σας, της δέσμευσης, αναρωτιέστε τι κρύβει το πεπρωμένο σας και επιθυμείτε διακαώς να παρασυρθείτε στη δίνη του έρωτα και του πάθους. Προσέξτε όμως τις ψευδαισθήσεις σας, έτσι προτού καταθέσετε την ψυχή σας να είστε σίγουροι ότι γνωρίζετε καλά ο ένας τον άλλο, ακόμα κι αν αισθάνεστε σίγουροι ότι είναι γραφτό να είστε μαζί. Μην παρακάμπτετε οποιαδήποτε αρνητικά στοιχεία του ατόμου που σας ενδιαφέρει. Κάντε ερωτήσεις όταν χρειάζεται να κάνετε, και ακούστε τη διαίσθησή σας που σίγουρα θα σας δώσει μερικές αναλαμπές. Αναζητάτε κάποιον/α που είναι ευαισθητοποιημένος στις δικές σας ανάγκες και σας συμπληρώνει. Αν είστε σε σχέση, έχετε τώρα ιδιαίτερη έμπνευση να μιλήσετε για συγκατοίκηση, γάμο ή απόκτηση παιδιών.

Πηγή: e-zwdia.gr

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News