Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 17 έως 18 Απριλίου 2021

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 17 έως 18 Απριλίου 2021

LIFESTYLE NEWS ΖΩΔΙΑ

Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 17 έως 18 Απριλίου 2021: Τις μέρες αυτές όλα κρίνονται από το πόσο βαθιά και ουσιαστικά γνωρίζεις τον εαυτό σου. Πόσο γνωρίζεις τα όριά σου, τις δυνατότητές σου, μέχρι πού μπορείς να φτάσεις και τι δεν αντέχεις πραγματικά…

O Ήλιος σε τετράγωνο με Πλούτωνα μας καλεί να τιθασεύσουμε τον παρορμητισμό μας!

Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Πλούτωνα την Παρασκευή, ανασύρει από μέσα σου κρυμμένες ποιότητες, τις οποίες ενδεχομένως και εσύ δεν γνωρίζεις, αλλά αναδύονται σε κάθε κρίσιμη δύσκολη στιγμή.

Τις μέρες αυτές που δοκιμάζονται τα όρια σου οι αντοχές σου, μία και σε πολλές περιπτώσεις οι καταστάσεις βγαίνουν έξω από τον έλεγχο σου, και είναι εδώ που καλείσαι να τιθασεύσεις τον παρορμητισμό σου και να σκεφτείς καλά πριν κάνεις την επόμενη κίνησή σου.

Κυρίως οι Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, τις ημέρες αυτές καλούνται να βρουν εκείνες τις συμβιβαστικές λύσεις, που θα εξισορροπήσουν τις όποιες καταστάσεις, μπορεί να τους προκαλούν. Είναι πολύ πιθανό να γίνουν πολύ σκληροί η απόλυτοι απέναντι σε τρίτους ή να θελήσουν με κάποιο τρόπο να επιβάλλουν την άποψή τους και το αντίθετο.

Όμως είναι εδώ που χρειάζεται να λειτουργήσουν με ενσυναίσθηση και ωριμότητα, μία και ο χειρισμός που θα κάνουν τώρα στις καταστάσεις που προκύπτουν θα τους δώσει τη δυνατότητα, να εξελιχθούν μέσα από σωστές κινήσεις και μεθοδεύσεις. Αλλιώς υπάρχει πάντα ο κίνδυνος, να δημιουργήσουν ακόμα και ρίξεις στις σχέσεις τους ή να βρεθούν μπροστά σε ανυπέρβλητα εμπόδια πού αναχαιτίζουν ή αναβάλλουν τα σχέδιά τους.

Δείτε ακόμα:  Ζώδια Σαββατοκύριακου 6-7 Μαρτίου 2021: Προβλέψεις για τα 12 ζώδια

Ο Άρης σε τρίγωνο με Δία μας ανεβάζει την αισιοδοξία και τον δυναμισμό!

Το Σάββατο το τρίγωνο του Άρη με τον Δία ανεβάζει υψηλά τον πήχη της αισιοδοξίας, αλλά και του δυναμισμού σου! Και είναι εδώ, που οι έξυπνοι χειρισμοί και η θέληση να πετύχεις αυτό που επιδιώκεις, σε κάνουν να μεγαλουργείς πραγματικά! Δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει πάντα η τύχη, πολλές φορές, οι δεξιότητες και η αποφασιστικότητα που μπορεί να δείχνεις απέναντι στο στόχο σου μπορεί να μετακινήσουν βουνά! Βεβαίως από την άλλη μεριά, κάθε επεκτατικό σχέδιο, μπορεί να βρει πρόσφορο έδαφος εξέλιξης τις μέρες αυτές, αλλά και ευκαιρίες που προκύπτουν, είναι προϊόν μεθοδικής εργασίας ,κυρίως, αλλά και τύχης σε κάποιες άλλες περιπτώσεις.

Κυρίως οι Δίδυμοι, Ζυγοί, υδροχόοι του τρίτου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια και τα δεκαήμερα αυτά, κινηθείτε πάνω σε συγκεκριμένους στόχους τους οποίους έχετε επιλέξει, επικοινωνήστε τις ιδέες σας, και σε κάθε περίπτωση περάστε στη δράση. Οι μέρες έχουν εύνοια που καλό είναι να εκμεταλλευτείτε, γιατί πραγματικά το αποτέλεσμα, μπορεί να είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που περιμένατε!

Άκρως βοηθητικές οι δύο όψεις του Ερμή, στην ημέρα του Σαββάτου, τόσο το εξάγωνο του με το Δία, όσο και το εξάγωνο του με τον Άρη. Σε πολλές περιπτώσεις είναι η επικοινωνία αυτή που θα ανοίξει δρόμους, και θα σε φέρει πιο κοντά σε ότι μπορεί να επεξεργαζόσουν το προηγούμενο διάστημα, αλλά δεν είχες καταφέρει να το φέρεις περισσότερο στα μέτρα σου. Το θέμα είναι να τολμήσεις!

Να πεις αυτό που θέλεις, χωρίς να σκέφτεσαι τι θα πουν οι άλλοι, να δημιουργήσεις συμμαχίες που μπορεί να σου φανούν χρήσιμες, να αξιοποιήσεις πληροφορίες που έρχονται στα αυτιά σου και να θυμάσαι πως η τύχη βοηθάει σε κάθε περίπτωση τους τολμηρούς!

Δείτε ακόμα:  Ζώδια: Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 12 ως 18/4/2021 από τον Χρίστο Ντούβλη

Δείτε στο παρακάτω video τις αναλυτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Πηγή: myastro.gr

Newsroom | Pireas News