2.500 υγειονομικοί σε καραντίνα λόγω κορονοϊού

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αυξημένες οι εισαγωγές ασθενών στα νοσοκομεία που εφημέρευαν
Την ασφυκτική κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία της χώρας λόγω της Όμικρον, περιγράφει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ Μιχάλης Γιαννακός αναφέροντας πως αυτή τη στιγμή 2.500 υγειονομικοί βρίσκονται σε καραντίνα καθώς είναι θετικοί σε κορονοϊό.
«Περιμένουν στοιβαγμένοι ασθενείς και πολίτες άλλοι  να κάνουν το τεστ, άλλοι να εξετασθούν χωρίς μέτρα με κίνδυνο ο ένας να κολλήσει τον άλλον. Σουλατσάρουν στους διαδρόμους των νοσοκομείων  περιμένοντας τα αποτελέσματα διασπείροντας τον ιό εντός του νοσοκομείου», καταγγέλλει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.
Σχετικά με τις εισαγωγές σε νοσοκομεία που εφημέρευαν χθες η εικόνα σύμφωνα με τον κ. Γιαννάκο είναι η εξής:
Λαϊκό Νοσοκομείο: Από 22 εισαγωγές που γίνονταν σε προηγούμενες εφημέρευες χθες και έως το πρωί  της Πέμπτης, εισήχθησαν 52  ασθενείς με κορονοιό.
Νοσοκομείο Νίκαιας: Εισήχθησαν περί τους 35 ασθενείς με κορονοιό, γέμισαν τα κρεβάτια και εστάλησαν ασθενείς σε άλλα εφημερεύοντα νοσοκομεία.
Νοσοκομείο Παπαγεωργίου: Εισήχθησαν 41 ασθενείς με κορονοϊό.  Οι ΜΕΘ Covid δυναμικότητας 25 κλινών  είναι γεμάτες και 10  ασθενείς με κορονοιό είναι διασωληνωμένοι σε ΜΑΦ(Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας).

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Δεν υπάρχει τρόπος να την περιορίσουμε

Newsroom | Pireas News