3 μέρη που τρελαινονται οι γυναίκες για ερωτική επαφή σύμφωνα με έρευνα

LIFESTYLE ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

Οι περισσότεροι από εμάς όταν σκεφτόμαστε το σεξ, ο νους μας πηγαίνει αυτόματα στο κρεβάτι. Ωστόσο όσον αφορά τις γυναίκες το κρεβάτι δεν είναι το μέρος το οποίο προτιμούν για τις ερωτικές τους περιπτύξεις.

Στην πραγματικότητα, έρευνες καταδεικνύουν ότι οι γυναίκες φαντασιώνονται το σεξ, οπουδήποτε αλλού εκτός της κρεβατοκάμαρας.

Ποια είναι όμως τα τρία μέρη που εξιτάρουν μια γυναίκα για ερωτική επαφή;

Η παραλία:

Σύμφωνα με έρευνες και όσον αφορά το σεξ, οι παραλίες τείνουν να έχουν περισσότερο κόσμο τους χειμωνιάτικους μήνες. Καθώς τα ζευγαράκια δεν διστάζουν να απομονωθούν σε κάποια ερημική αμμουδιά.

Στο ασανσέρ:

Πριν από περίπου 2 χρόνια, μία έρευνα του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης ανέφερε πως ένα μεγάλο ποσοστό γυναικών έχουν την φαντασίωση να κάνουν σ3ξ στον ανελκυστήρα της δουλειάς.Βέβαια στις κολοσσιαίες επιχειρήσεις με τους γιγάντιους ανελκυστήρες και τις κάμερες, κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο.Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει πως πρέπει να κρατηθείς μακριά από το ασανσέρ της πολυκατοικίας σου.

Στο γκαράζ:

Οι γυναίκες βλέπουν το γκαράζ σαν ησυχαστήριο και συνάμα αντρικό περιβάλλον. Το γεγονός αυτό τις εξιτάρει ακόμα περισσότερο και τους ανεβάζει την διάθεση για να κάνουν πολλά παραπάνω απ’ ότι συνήθως.

Το γκαράζ τοποθετείται πάντα στο top5 των γυναικών με τα αγαπημένα τους μέρη για σεξ και συνάπτει με την άποψη τους ότι θεωρούν σέξι τους άντρες που κάνουν «δουλειές με τα χέρια τους».

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Ολυμπιακός: «Ας ρίξουν μια ματιά στον Παγκόσμιο Κώδικα Αντιντόπινγκ και τους κανονισμούς της FIBA»

Το κουτούκι του παίδαρου

Η Ρίτα Παπαδοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα . Έχει πανεπιστημιακές σπουδές στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τα τελευταία χρόνια αρθρογραφεί σε blog και sites