ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 4-20 : Κόκκινο το 22ο Κύπελλο 

ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 4-20 : Κόκκινο το 22ο Κύπελλο 

NEWS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 20-4 με της ΑΕΚ στον τελικό του Final-8 του Κυπέλλου που διεξήχθη στη Βουλιαγμένη και κατέκτησε τον 22ο τίτλο της ιστορίας του και παράλληλα έφτασε στο 19ο νταμπλ.

Κυπελλούχος Ελλάδος για 22η φορά στέφτηκε ο Ολυμπιακός!

Η ομάδα του Πειραιά επικράτησε με 20-4 της «πρωτάρας» ΑΕΚ στον τελικό του Final-8 που διεξήχθη στη Βουλιαγμένη και κατέκτησε το 22ο Κύπελλο στο πόλο ανδρών σε 29 τελικούς που έχει συμμετάσχει.

Αυτό είναι το 19ο νταμπλ του Ολυμπιακού στο πόλο ανδρών και παράλληλα το 22ο Κύπελλο στα τελευταία 30 χρόνια.

Η διαφορά των 16 γκολ είναι η μεγαλύτερη που έχει σημειωθεί σε τελικό στην ιστορία του Κυπέλλου ενώ τα 7 γκολ του Ντίνου Γενηδουνιά είναι νέο ρεκόρ γκολ σε τελικό.

O Ντίνος Γενηδουνιάς ήταν MVP και πρώτος σκόρερ (13 γκολ) του Final-8 και ο Μάνος Ζερδεβάς καλύτερος τερματοφύλακας.

Τα οχτάλεπτα: 0-7, 1-2, 2-4, 1-7.

ΑΕΚ (Πέτρος Δεβερίκος): Φλέγκας, Καζάζης , Σταμέλος, Κουτσιαλής 1 , Βούκσεβιτς 1, Κουλιεράκης, Κουρλιάφτης 2, Γιαννουρής, Παυλιδάκης, Στελλάτος , Βέκκος, Μαυρωτάς , Κατσινούλας, Ζώρζος, Παπάκος .

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γραμματικός, Σκουμπάκης 5 , Γενηδουνιάς 7, Αργυρόπουλος 4, Πρέκας , Δερβίσης, Κάκαρης , Μουρίκης, Καπότσης 1 , Χρυσοσπάθης 2, Ίρβινγκ 1, Γαλανόπουλος.

 

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Ολυμπιακός-Μονακό: Ερυθρόλευκη απόβαση στην Γαλλία

Το κουτούκι του παίδαρου

Ο Σταύρος Λιλόγλου είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ του ΕΚΠΑ. Έχει μεταπτυχιακές σπουδές στα αντικείμενα της Εκπαίδευσης Ενηλίκων, Εκπαίδευσης Προϊσταμένων τμημάτων, Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης και της Διοίκησης Εκπαιδευτικών Μονάδων. Είναι blogger και έχει ασχοληθεί με επιμέλειες κειμένων και εκδόσεων.