Αυτή είναι η ΑΣΤΕΙΑ δικαιολογία που αποφασίστηκε να ανοίξει η εστίαση χωρίς μουσική!

Αυτή είναι η ΑΣΤΕΙΑ δικαιολογία που αποφασίστηκε να ανοίξει η εστίαση χωρίς μουσική!

NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Οι τραγελαφικές καταστάσεις με τους “ακαταδίωκτους” λοιμωξιολόγους δεν έχουν τέλος. Διαβάστε την αστεία δικαιολογία που επικαλούνται για την απαγόρευση της μουσικής σε επιχειρήσεις εστίασης και καφέ…Αντί να αναγνωρίσουν το λάθος τους ,το υποστηρίζουν με γελοία επιχειρήματα κάνοντας την όλη κατάσταση να φαντάζει ως τσίρκο…

Τους λόγους για τους οποίους αποφασίστηκε να μην επιτρέπεται η μουσική σε επιχειρήσεις εστίασης και καφέ εξήγησε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ), Αθανάσιος Εξαδάκτυλος.

Δείτε ακόμα:  "Ανοίγει" η εστίαση χωρίς μουσική και το twitter Ξεσάλωσε!

Όπως είπε το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης στο OPEN, «η μουσική επιβάλλει μεγαλύτερη ένταση φωνής και προσπάθεια και οδηγεί τους ανθρώπους να έρχονται πιο κοντά για να ακουστούν και αυτό ευνοεί τη μετάδοση του ιού. Δεν υπάρχει κανένας άλλος λόγος που απαγορεύεται η μουσική στην εστίαση. Δεν έχει να κάνει με τον ήχο, έχει να κάνει με το ότι οδηγούμαστε να προσαρμόσουμε τη φωνή μας».

«Δεν θα καταβάλλετε εξτρά προσπάθεια όταν χρειάζεται να μιλήσετε σε ένα χώρο που έχει δυνατή μουσική, η οποία στέλνει τα σταγονίδια σας και μαζί με αυτά τον ιό μακρύτερα από εκεί που τα στέλνει η φυσιολογική ομιλία. Αυτό είναι ο λόγος και κανένας άλλος», εξήγησε ο κ. Εξαδάκτυλος.

Ερωτηθείς για το αν η απαγόρευση μουσικής προσκρούει στο συναίσθημα και στη λογική των πολιτών, ο πρόεδρος του ΠΙΣ απάντησε: «Εγώ είμαι εδώ για να εξηγήσω ποια είναι η επιστημονική βάση στην οποία προτάθηκε το συγκεκριμένο μέτρο. Από εκεί και μετά το μέτρο προτείνεται, αν θέλει η Πολιτεία και η κοινωνία το εφαρμόζει».

«Έτσι θα είναι ασφαλέστερη η δραστηριότητα που ανοίγει. Το πρόβλημα δεν είναι πίσω μας, είμαστε σε μία εύθραυστη πορεία βελτίωσης και σταθεροποίησης. Δεν τα έχουμε αφήσει όλα πίσω μας», συμπλήρωσε.

 

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Η Ελένη Ρίτσου γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Έχει σπουδάσει Graphic design και δημόσιες σχέσεις . Είναι λάτρης των social media και αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα.