Πειραιάς: Το ωράριο των σούπερ μάρκετ και των εμπορικών καταστημάτων την Μ. Παρασκευή

Πειραιάς: Το ωράριο των σούπερ μάρκετ και των εμπορικών καταστημάτων την Μ. Παρασκευή

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Πώς θα λειτουργήσει η αγορά σήμερα και αύριο Μεγάλο Σάββατο

Από τις 9:00 αύριο το πρωί λειτουργούν σήμερα Μεγάλη Παρασκευή τα σούπερ μάρκετ, τα οποία θα μείνουν ανοικτά μέχρι τις 7:00 το απόγευμα, σύμφωνα με απόφαση της γενικής γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Το υπόλοιπο λιανεμπόριο θα λειτουργήσει προαιρετικά από τη 1:00 το μεσημέρι μέχρι τις 7:00 το απόγευμα. Το Μεγάλο Σάββατο τα σούπερ μάρκετ θα λειτουργήσουν από τις 7:00 το πρωί έως τις 7:00 το απόγευμα και τα εμπορικά καταστήματα από τις 7:00 το πρωί έως τις 6:00 το απόγευμα.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η γενική γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Συγκεκριμένα αναφέρει, για την ενημέρωση του καταναλωτικού κοινού και τις επιχειρήσεις ότι το ωράριο λειτουργίας που αναφέρεται στην υπ’ αρ. Δ1α/ΓΠ.οικ.26380/23-4-2021 κοινή υπουργική απόφαση ΦΕΚ (Β1682) εφαρμόζεται μόνο στις υπεραγορές τροφίμων (σούπερ μάρκετ).Τα λοιπά καταστήματα τροφίμων του σημείου 22 του πίνακα της παρ.1Β του άρθρου 1 της ως άνω ΚΥΑ, εξαιρούνται από εν λόγω πλαίσιο.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  7.000 με 8.000 κρούσματα και πάνω από 60 θάνατοι την ημέρα τέλη Σεπτέμβρη

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News