ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ

Jupiter’s Legacy: Η superhero σειρά έρχεται στο Netflix στις 7 Μαΐου-video

Jupiter’s Legacy: Η superhero σειρά έρχεται στο Netflix στις 7 Μαΐου-video

MEDIA NEWS

Ένα νέο Netflix Original έχει προλάβει να κάνει ντόρο, παρουσιάζοντας την πρώτη γενιά των υπερηρώων που κρατούν τον κόσμο ασφαλή για έναν αιώνα, τώρα όμως πρέπει να παραδώσουν τη σκυτάλη στα παιδιά τους.

Πρόκειται για μια σειρά φαντασίας που μπλέκει τις ευαίσθητες δυναμικές της οικογένειας, κάθε οικογένειας, με πράγματα όπως η εξουσία και η αφοσίωση.

Το Jupiter’s Legacy    δεν έχει μόνο μια στιβαρή ιστορία στην καρδιά του, αλλά και ένα πολύ καστ, αποτελούμενο από τους Τζος Ντιαμέλ, Μπεν Ντάνιελς, Λέσλι Μπιμπ κ.ά.

Στο Netflix έχουν παρουσιαστεί ήδη οι πρώτοι καρποί της συνεργασίας του καναλιού με τον ακούραστο Μαρκ Μίλαρ (Wanted, Kick-Ass και Kingsman: The Secret Service), ο οποίος συνυπογράφει και τη νέα σειρά.

Η σειρά βασίζεται εξάλλου στο ομώνυμο κόμικ των Μίλαρ και Φρανκ Κουάιετλι (2013) και έχει στη βάση της την πάλη των γενεών. Εδώ μιας ομάδας υπερωρώων με τα λιγότερο ηρωικά παιδιά τους.

Με τον Μίλαρ ως δημιουργό, είναι απολύτως κατανοητός ο ντόρος και η αδημονία πολλών για το Jupiter’s Legacy των 8 επεισοδίων.

Καταφτάνει στις 7 Μαΐου 2021 στο Netflix…

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Έτσι θα δροσίσεις το σπίτι σου χωρίς να χρειαστεί να κάψεις πολύ ρεύμα

λεωνιδας μανωλακος

Η Ρίτα Παπαδοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα . Έχει πανεπιστημιακές σπουδές στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τα τελευταία χρόνια αρθρογραφεί σε blog και sites