Αυτό είναι το πρωτοποριακό φορητό ψυγείο που δημιουργεί πάγο-video

Αυτό είναι το πρωτοποριακό φορητό ψυγείο που δημιουργεί πάγο-video

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Δουλεύει με ηλιακά πάνελ και υπόσχεται ξένοιαστο καλοκαίρι

GoSun Chillest Solar Cooler το λένε και είναι ένα καινοτόμο φορητό ψυγείο 45 λίτρων που διαθέτει συντήρηση και κατάψυξη.

Δεν είναι το πρώτο πρωτοποριακό προϊόν της GoSun, είναι ωστόσο αυτό που μάγεψε τον κόσμο στην πλατφόρμα χρηματοδότησης Ιndiegogo.

Η GoSun ζητούσε από το κοινό 12.272 δολάρια για να φέρει στην αγορά το ηλιακό ψυγείο και έχει πάρει μέχρι στιγμής πάνω από 320.000 δολάρια, με την εκστρατεία χρηματοδότησης να είναι ακόμα ανοιχτή.

Το Chillest είναι ένα ηλιακό ψυγείο 45 λίτρων που τροφοδοτείται από την ενσωματωμένη μπαταρία του, μπορεί όμως να δουλέψει και με ρεύμα. Ή με τα φωτοβολταϊκά του, τα οποία λειτουργούν επίσης και ως τραπεζάκι.

Έχει δύο ζώνες λειτουργίας, συντήρηση και κατάψυξη, την ίδια ώρα που φέρει ενσωματωμένο ηχείο Bluetooth και ανοιχτήρι.

Δεν χρειάζεται να το γεμίσεις με πάγο, πάγο φτιάχνει μόνο του, κρατώντας τα προϊόντα στεγνά. Είναι ικανό να δημιουργεί και να διατηρεί σταθερές θερμοκρασίες από -20 ως και 20 βαθμούς Κελσίου για 10 ολόκληρες ώρες.

Η λειτουργία του ελέγχεται μέσω εφαρμογής ή με τον παραδοσιακό τρόπο, με τη βοήθεια κουμπιών.

 

 

 

 

Δείτε ακόμα:  «Metaverse»: Η επένδυση του Facebook με τις 10.000 νέες θέσεις εργασίας στην Ευρώπη

Η Ρίτα Παπαδοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα . Έχει πανεπιστημιακές σπουδές στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τα τελευταία χρόνια αρθρογραφεί σε blog και sites