Αυτός είναι ο δεύτερος χώρος της φρίκης – Σοκάρουν οι περιγραφές της

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η ανήλικη αναγνώρισε τους δύο χώρους που την εξέδιδε ο Ηλίας Μίχος και έδωσε ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για το τι βίωνε
Τον δεύτερο χώρο στο οποίο εξέδιδε ο Ηλίας Μίχος την 12χρονη από τον Κολωνό ανακάλυψε η Αστυνομία και αναγνώρισε η ανήλικη από φωτογραφίες που τις έδειξαν.
Πρόκειται για ένα μικρό διαμέρισμα εξαώροφου κτιρίου τύπου Airbnb στην ευρύτερη περιοχή των Σεπολίων, με την είσοδο της κεντρικής πόρτας να ξεκλειδώνει με τετραψήφιο κωδικό που δίνει ο ιδιοκτήτης στους ενοικιαστές, μαζί με το κλειδί του εκάστοτε διαμερίσματος, εικόνες του οποίου παρουσίασε η εκπομπή Live News. Οι τρεις τελευταίοι όροφοι νοικιάζονταν συνήθως σε ανυποψίαστες οικογένειες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Στους τρεις πρώτους ορόφους που είναι και οι φθηνότεροι, υπάρχουν από δύο διαμερίσματα στον κάθε όροφο, με την 12χρονη να θυμάται και να περιγράφει τα όσα ζούσε από τη στιγμή που έφτανε.
«Ανεβαίναμε από την είσοδο και μετά υπήρχε μια πόρτα. Ο Ηλίας Μίχος είχε ένα κλειδί και την ξεκλείδωνε. Σε εκείνο το δωμάτιο ερχόταν ένας άντρας κάθε φορά» αναφέρει στην κατάθεσή της η 12χρονη. Ο Ηλίας Μίχος άνοιγε την εξώπορτα με τον κωδικό που του έδινε ο υπεύθυνος. Αμέσως μετά η 12χρονη μαζί με τον 53χρονο ανέβαιναν στο διαμέρισμα, που είχε μισθώσει και λίγο αργότερα έφτανε ο εκάστοτε παιδεραστής.

Εκτός από το διαμέρισμα Airbnb στο κέντρο της Αθήνας, η μικρή αναγνώρισε και τον οίκο ανοχής στην οδό Κασσάνδρας στον Κεραμεικό. Σε αυτόν τα πράγματα ήταν ακόμα χειρότερα για την ίδια. «Θυμάμαι πως έμπαινα από μια γκρι πόρτα. Εκεί μέσα έρχονταν πολλοί άντρες, που είχαν κλείσει ραντεβού» λέει στην κατάθεσή της η ανήλικη. Όπως έχει αναφέρει το παιδί από την πρώτη του κατάθεση, μέσα στον οίκο ανοχής είχε τύχει να κακοποιηθεί ακόμα και από πέντε άντρες σε διάστημα μισής ώρας.
Τα λόγια της 12χρονης στην παιδοψυχολόγο αποτύπωναν ένα μέρος μόνο του εφιάλτη της. «Ο Ηλίας με πήγαινε σε ένα γκρι κτίριο διώροφο. Εμείς πηγαίναμε στο δεύτερο όροφο. Χτύπαγε ο Ηλίας ένα κουδούνι. Από κάτω. Ανεβαίναμε και μας άνοιγαν και ήταν εκεί στην πόρτα ένας κύριος γύρω στα 30. Πρώτα έμπαινα στο δωμάτιο με τον Ηλία και όταν τελείωνε, εγώ περίμενα στο δωμάτιο και μια φορά όταν ήμασταν μόνοι μας και ήταν μόνο εγώ ο Ηλίας κι αυτός, τον άκουσα να λέει “τι κάνεις ρε; αυτή είναι μικρή, θα μπλέξουμε;”».
Ο διάλογος της παιδοψυχολόγου με την 12χρονη
Παιδοψυχολόγος: Όταν λοιπόν τελείωνε η επαφή με τον Ηλία, τι συνέβαινε;12χρονη: Περίμενα εγώ στο δωμάτιο και ερχόταν ένας άλλος.Παιδοψυχολόγος: Τον οποίο τον είχες δει εσύ ή τον έβλεπες έτσι όπως έμπαινε μέσα;12χρονη: Όχι, τον έβλεπα έτσι όπως έμπαινε μέσα.Παιδοψυχολόγος: Και ερχόσουν σε επαφή με αυτόν; Μετά με άλλον και με άλλον, δηλαδή υπήρχαν άνθρωποι που την φορά που πήγαινες εκεί είχες επαφές με πολλούς άντρες;12χρονη: Ναι. Εκεί μέχρι πέντε.Παιδοψυχολόγος: Μέχρι πέντε τη φορά που πήγαινες, αυτοί οι άντρες πληρώνανε;12χρονη: Δεν ξέρωΠαιδοψυχολόγος: Δεν πλήρωνε κάποιος κάτι σε σένα;12χρονη: Σε μένα δεν έδιναν τίποτα.
Μέχρι στιγμής, εκτός από τον Ηλία Μίχο και την μητέρα της 12χρονης, έχουν συλληφθεί και προφυλακιστεί οκτώ άνδρες που συνευρέθηκαν μαζί της στο αυτοκίνητο κοντά στον σταθμό του Μετρό στα Σεπόλια. Ωστόσο, παραμένει άγνωστο πόσους και ποιους άντρες είχε συναντήσει η 12χρονη στον οίκο ανοχής και στο διαμέρισμα τύπου Airbnb.
 

Δείτε ακόμα:  Γαύδος: Διακοπές στο νησί όπου η Καλυψώ κρατούσε τον Οδυσσέα

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News