«Αυτός ο άνθρωπος μεταφέρει το σπίτι του στην πλάτη»

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Τα παπούτσια του ήταν χάλια, τα πόδια του πατούσαν στο έδαφος»
Συγκίνηση έχει προκαλέσει η κίνηση ανθρωπιάς αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ που αγόρασαν παπούτσια σε άστεγο στην Ερμού.
Όπως λέει στον ΑΝΤ1 ένας από τους αστυνομικούς, που του αγόρασαν κάλτσες και παπούτσια, «τα παπούτσια του ήταν χάλια, τα πόδια του πατούσαν στο έδαφος. Πήγαμε αμέσως όλοι μαζί στο πρώτο μαγαζί με αθλητικά και του πήραμε παπούτσια και κάλτσες. Τα δώσαμε και μας ευχαρίστησε, μαζί με τα παιδιά του».

?Κάποια στιγμή τον είδαν και μπήκαν μαζί του σε ένα mini market. Του είπαν να αγοράσει ό,τι θέλει και αυτός πήρε μόνο γάλα για τα παιδιά του και νερό.?Πριν λίγες ημέρες οι αστυνομικοί του αγόρασαν ένα ζευγάρι παπούτσια και κάλτσες.#hellenicpolice pic.twitter.com/ryP3MpKvZL
— Ελληνική Αστυνομία (@hellenicpolice) November 1, 2021

Με τα λίγα ελληνικά που γνωρίζει το ένα από τα τρία ανήλικα παιδιά του, οι αστυνομικοί κατάλαβαν πως όλοι τους είναι άστεγοι και πως κοιμούνται κυριολεκτικά  όπου βρουν.
«Αυτός ο άνθρωπος μεταφέρει το σπίτι του στην πλάτη. Εχει τρία στρώματα για τα παιδιά του και δεν έχει καν στρώμα για εκείνον», συμπληρώνει άλλος αστυφύλακας της ομάδας που έκανε την κίνηση ανθρωπιάς και αγάπης.

Αφού του παρέδωσαν τα παπούτσια, οι αστυνομικοί πήγαν τον πατέρα σε ένα μίνι μάρκετ και του είπαν να ψωνίσει ότι χρειάζεται.
Όπως λέει ο αστυφύλακας «πήγε μέσα και πήρε μόνο λίγο γάλα, νερό και ψωμί για τα παιδιά του, ενώ εμείς του είπαμε να πάρει ότι θέλει».

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  «Οι οικογένειες θέλουν να μην γίνει η δίκη στη Θεσσαλονίκη γιατί φοβούνται»

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News