Χωρίς μισθό όσοι ιερείς δεν εμβολιάζονται

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απαγορευτικό για τους ανεμβολίαστους πιστούς στους ναούς
«Πρέπει να υπάρξει απαγορευτικό εισόδους στους ναούς, στους πιστούς που δεν έχουν κάνει το εμβόλιο, αλλά θα πρέπει να ξεκινήσουμε από τους παπάδες. Θα πρέπει με μια απόφαση, δυο γραμμών, να προβλέπεται ότι όποιος μισθοδοτείται καθ’ οιονδήποτε τρόπο από το κράτος θα είναι υποχρεωμένος να εμβολιαστεί. Εάν δεν το κάνει να του κόψουν τον μισθό».
Αυτό τόνισε ο Μητροπολίτης Δωδώνης Χρυσόστομος, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΤ, λέγοντας πως πρέπει να υποχρεωθούν να κάνουν το εμβόλιο «εκείνοι μάλιστα οι οποίοι ανοήτως διακηρύσσουν βλακώδεις διακηρύξεις».
«Για να δούμε τότε, θα έρθει να του σταθεί εκείνος που τον παροτρύνει να κάνει αυτή την ανοησία, γιατί πρόκειται περί ανοησίας, όχι περί ανοσίας», είπε χαρακτηριστικά.
Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως όταν ο ιερέας και ο πιστός δεν πειθαρχεί στις αποφάσεις της Εκκλησίας, τότε «θέτει μόνος του τον εαυτό του εκτός εκκλησίας».
«Τι θα κάνει ο κόσμος; Όσοι παροτρύνονται από τους παπάδες, θα σκεφτούν τι θα κάνουν όταν εμβολιαστούν οι ιερείς», υπογράμμισε, λέγοντας πως η Εκκλησία επισήμως πήρε αποφάσεις, παρότρυνε για τους εμβολιασμούς, ενώ «οι αντιεμβολιαστές δεν είναι άνθρωποι της εκκλησίας».
Ο Μητροπολίτης Δωδώνης εκτίμησε ότι δεν είναι πολλοί οι ιερείς που παροτρύνουν τον κόσμο να μην εμβολιάζεται, αλλά είναι αρκετοί. «Είναι χαλασμένοι στο μυαλό οι άνθρωποι αυτοί, έχει χαλάσει η βαλβίδα», είπε χαρακτηριστικά.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Πώς έγινε το σοκαριστικό τροχαίο στα Σπάτα – Νεκροί ένας 18χρονος και μια 52χρονη

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News