Άγριες Μέλισσες spoiler 3/3: Δηλητήριο στον Θέμελη από τον Δούκα!

Άγριες Μέλισσες spoiler 3/3: Δηλητήριο στον Θέμελη από τον Δούκα!

MEDIA NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άγριες Μέλισσες spoiler 3/3: Ο Προύσαλης και η Ρίζω πάνε για γάμο, και ο Δούκας ετοιμάζει δηλητήριο για τον Θέμελη! Τα spoilers αυτό το διάστημα δίνουν και παίρνουν, και οι τηλεθεατές θα δουν άλλον έναν γάμο στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Άγριες μέλισσες».

Ο έρωτας σιγοβράζει, όπως έχουμε δει, ανάμεσα στην προξενήτρα και μαία του χωριού, τη Ρίζω, και τον ενωμοτάρχη, τον Προύσαλη. Ο Βασίλης, παρά τις συνεχείς πιέσεις της κατάκοιτης μητέρας του να νοικοκυρευτεί, δεν λέει να το πάρει απόφαση, ενώ η Ρίζω, που δεν είχε τύχη με κάποιον άνδρα, προτιμά την ελευθερία της. Ελάτε, όμως, που δεν θα αργήσει ο ενωμοτάρχης να κάνει πρόταση γάμου στη Ρίζω.

Δείτε ακόμα:  Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Μιλτιάδης είναι αποφασισμένος να γλιτώσει τον Συνεταιρισμό από την τυραννία του Δούκα

Και ενώ η Δέσπω ραδιουργεί για να δει τον γιο της με βέρα στο δεξί, ο Δούκας έχει τακιμιάσει με Μυρσίνη και Ανέτ για να στείλουν τον Θέμελη στον άλλον κόσμο. Είναι η πρώτη φορά που η Ανέτ θα συναινέσει με τον μεγάλο αδερφό της, αποδεικνύοντας ότι και αυτή είναι μια εκδικητική Σεβαστού.

Ο Δούκας δεν μπορεί να δεχτεί ότι η αδερφή του βιάστηκε με την απειλή μαχαιριού από τον Θέμελη και αποφασίζει να τον δηλητηριάσει, όπως ακριβώς έκανε και με τον Γιώργη Σταμίρη. Το τέλος του Θέμελη είναι αναπόφευκτο: Οδηγείται με έμφραγμα στο νοσοκομείο και πεθαίνει!

Δείτε ακόμα:  Άγριες μέλισσες spoiler 20/4: O δικηγόρος του Δούκα αναλαμβάνει να πείσει την Ανέτ

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Η Ρίτα Παπαδοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα . Έχει πανεπιστημιακές σπουδές στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τα τελευταία χρόνια αρθρογραφεί σε blog και sites