Άγριες Μέλισσες Spoiler: Νέες περιπέτειες για τον Δούκα Σεβαστό

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Νέες περιπέτειες για τον Δούκα Σεβαστό

MEDIA NEWS

Ο φόνος του Σωκράτη Θέμελη έχει πυροδοτήσει εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες ενώ ο Μελέτης αναζητά τον δολοφόνο του πατέρα του.

Το δηλητήριο που βρέθηκε στο αίμα του τραπεζίτη έχει φέρει τον Μελέτη σε σημείο να είναι σίγουρος πως πίσω από το θάνατο βρίσκεται ο Δούκας Σεβαστός. Και αυτή είναι η αλήθεια. Μια αλήθεια την οποία ο Δούκας Σεβαστός έχει αποκαλύψει μόνο στην αδερφή του Ανέτ, αφήνοντας έτσι την τύχη του στα χέρια της.

Η Ανέτ, όμως θα πει ότι γνωρίζει στον Διοικητή Προύσαλη και ο Δούκας θα αναγκαστεί να κάνει διάρρηξη σο αστυνομικό τμήμα για να «εξαφανίσει» την κατάθεση της σύμφωνα με το asisters.gr. Όλοι είναι σίγουροι πως τη διάρρηξη έχει κάνει ο Δούκας με αποτέλεσμα ο ισχυρός άνδρας του Διαφανίου να οδηγηθεί στο κελί του αστυνομικού τμήματος την ίδια στιγμή που ο πρώην γαμπρός του, ο Εισαγγελέας Γραμματικός είναι μία ανάσα πριν βρει ποιος πούλησε το δηλητήριο στον δολοφόνο του Θέμελη.

Δείτε ακόμα:  Θα κάνουμε τα πάντα για να στηρίξουμε την Ελλάδα

Η Ρίτα Παπαδοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα . Έχει πανεπιστημιακές σπουδές στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τα τελευταία χρόνια αρθρογραφεί σε blog και sites