ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ spoiler: Ο Δούκας θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη πικρή αλήθεια

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ spoiler: Ο Δούκας θα βρεθεί αντιμέτωπος με τη πικρή αλήθεια

MEDIA NEWS

Μια ακόμα σύγκρουση θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές στα επόμενα επεισόδια των «Άγριων Μελισσών». Πρωταγωνιστές αυτή τη φορά, θα είναι ο Μιλτιάδης με τον Δούκα.

Κατά την σύγκρουση αυτή, θα έρθει στο φως ακόμα μια αλήθεια η οποία θα πληγώσει τον Δούκα και θα αποδειχθεί για εκείνον «πικρή». Στα επόμενα επεισόδια των «Άγριων Μελισσών», σύμφωνα με την εκπομπή Πρωινό, ο Δούκας θα συνεχίσει να αντιμετωπίζε μεγάλο πρόβλημα με τους αγρότες του συνεταιρισμού. Ο Νικηφόρος παίρνει την απόφαση να στηρίξει τον πατέρα του και τάσσεται στο πλευρό του.

Μια μεγάλη σύγκρουση όμως, ανάμεσα στο Δούκα και τον Μιλτιάδη θα φέρει στο φως την αλήθεια αφού ο Μιλτιάδης θα αποκαλύψει πως ο Νικηφόρος ευθύνεται για το φιάσκο με την βιομηχανική ζώνη και όσα αποκαλύφθηκαν στη συνέχεια.

Ο Δούκας σαστίζει και παλεύει να δεχθεί την αλήθεια αλλά δεν ξέρει αν θα πρέπει να πιστέψει όσα άκουσε από τον αδερφό του. Οργισμένος αλλά σε στάση αναμονής αποφασίζει να ψάξει αν ισχύουν όσα έμαθε.

Δείτε ακόμα:  Η Κλέλια Ρενέση στέλνει γυμνή μήνυμα κατά της γυναικείας κακοποίησης

Η Ρίτα Παπαδοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα . Έχει πανεπιστημιακές σπουδές στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τα τελευταία χρόνια αρθρογραφεί σε blog και sites