ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Μελέτης ομολογεί στον Μιλτιάδη τον φόνο του Γιάννου

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Μελέτης ομολογεί στον Μιλτιάδη τον φόνο του Γιάννου

MEDIA NEWS

Καταιγιστικές εξελίξεις από την Δευτέρα του Πάσχα στο σήριαλ του Ant1

Ραγδαίες είναι η εξελίξεις στη σειρά του Ant1 «Άγριες Μέλισσες», που ξαναρχίζουν από την Δευτέρα του Πάσχα, με τον Μιλτιάδης να έχει πάρει τα χωράφια του Νικηφόρου και κατέχοντας πια το 53% στον συνεταιρισμό να ανοίγει πόλεμο στον Δούκα.

Στα χέρια του έχει τη δύναμη να πολεμήσει τον Δούκα και το κάνει μ’ ένα σχέδιο, το οποίο προκαλεί την αντίδραση Ελένης και Λάμπρου. Οι υπόλοιποι όμως συμφωνούν και έτσι πουλάνε κρυφά αλλού το εμπόρευμά τους, ενώ στον Δούκα είπαν, πως δήθεν ένα ζιζάνιο τα κατέστρεψε.

Παράλληλα ο Δούκας οργανώνει μια γιορτή, με αφορμή τα επικείμενα εγκαίνια του εργοστασίου και εκεί φτάνει απροειδοποίητα ο Μιλτιάδης και μπροστά σε όλο τον κόσμο καταφέρνει να κάνει ρεζίλι τον αδελφό του, αποκαλύπτοντας πως είναι ένας εκβιαστής και φονιάς!

Ο Δούκας γίνεται έξαλλος και ο Μελέτης έχει ένα σχέδιο. «Υπάρχει τρόπος να τον βγάλουμε από τη μέση», λέει στον Δούκα και εκείνος αντιδρά: «Δεν θα σκοτώσω τον αδελφό μου! Υπάρχει ένα όριο, Μελέτη». Αλλά εκείνος του μιλάει για ένα άλλο πιο σατανικό σχέδιο.

Ο Κωνσταντής αρνείται να συμμετέχει σε αυτό που σχεδιάζουν. Στο μεταξύ, τα μέλη του συνεταιρισμού και ο Λάμπρος φοβούνται για τα αντίποινα του Δούκα και ανησυχούν για την κατάσταση του Μιλτιάδη.

Ο Μελέτης συναντάει τον Μιλτιάδη στο καφενείο και του λέει στο αυτί: «Ο γιος σου πριν τον σκοτώσω, τα έκανε πάνω του από τον φόβο του» και ο Μιλτιάδης μπροστά σε όλους ορμάει πάνω στον Μελέτη και προσπαθεί να τον πνίξει.

Δείτε ακόμα:  Η μάσκα φέτος προστατεύει πολύ λιγότερο – Θα υπάρξει επιβάρυνση όταν ανοίξουν τα σχολεία

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

λεωνιδας μανωλακος

Η Ρίτα Παπαδοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα . Έχει πανεπιστημιακές σπουδές στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τα τελευταία χρόνια αρθρογραφεί σε blog και sites