Άγριες Μέλισσες spoiler: Οι εξελίξεις αναμένονται καθηλωτικές στα επόμενα επεισόδια της σειράς

Άγριες Μέλισσες spoiler: Οι εξελίξεις αναμένονται καθηλωτικές στα επόμενα επεισόδια της σειράς

MEDIA NEWS

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι η Ασημίνα μετά την απόφαση του Νικηφόρου να της στερήσει την ευκαιρία να δει το μικρό Σέργιο.

Στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες» οι αδερφές Σταμίρη θα ενώσουν τα χέρια τους και τις δυνάμεις τους, ώστε να εμψυχώσει η μία την άλλη, αφού τα μέτωπα που έχουν να διαχειριστούν είναι πολλά. Δρόσω και Ασημίνα κάνουν κοινό μέτωπο, ώστε να καταφέρουν να διεκδικήσουν μαζί την επιμέλεια του μικρού Σέργιου.

Η Ασημίνα καταλαβαίνει πως αν δεν σηκώσει ανάστημα απέναντι στους Σεβαστούς δεν πρόκειται να καταφέρει να την υπολογίσει η ισχυρή οικογένεια των Σεβαστών. Και έτσι κάνει… Η πόρτα θα χτυπήσει και η Ασημίνα θα εισβάλει στο αρχοντικό των Σεβαστών, ώστε να διεκδικήσει τα δικαιώματα της στη ζωή του μικρού Σέργιου Σεβαστού ή… Γιώργη όπως τον αποκαλεί η ίδια.

Τι θα δούμε απόψε στις «Άγριες Μέλισσες»

Ο πόλεμος μεταξύ του Δούκα και του Συνεταιρισμού αρχίζει να φουντώνει. Ο Νικηφόρος με τον Κωνσταντή προσπαθούν να συνετίσουν τον πατέρα τους, ενώ στην άλλη πλευρά ο Μιλτιάδης καταφεύγει σε απειλές, που θα κλονίσουν συθέμελα το σπίτι των Σεβαστών. Ο Προκόπης καταρρακώνεται με τις αποκαλύψεις της Λέτας, ενώ μια απρόσμενη πληροφορία θα τον φέρει αντιμέτωπο με τον Παναγιώτη.

Ο Μελέτης θα ανακαλύψει τη μεγάλη δύναμη του Αχιλλέα, ο οποίος είναι διατεθειμένος να τον βοηθήσει να ανακαλύψει ποιος κρύβεται πίσω απ’ τον φόνο του Θέμελη. Η Πηνελόπη θα βρεθεί αντιμέτωπη με μια δυσάρεστη εξέλιξη, ενώ οι Σεβαστοί ενημερώνονται πως η Ασημίνα και η Δρόσω θα διεκδικήσουν από κοινού την επιμέλεια του Σέργιου. Ο Νικηφόρος χάνει τον έλεγχο και αποκαλύπτει τον λόγο του διαζυγίου σε ένα πρόσωπο, που μπορεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα.

Δείτε ακόμα:  Ελεύθεροι αφέθηκαν ο αστυνομικός και η σύντροφός του που συνελήφθησαν στην Τουρκία

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Η Ρίτα Παπαδοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα . Έχει πανεπιστημιακές σπουδές στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τα τελευταία χρόνια αρθρογραφεί σε blog και sites