Άγριες Μέλισσες spoiler: Ποιος μαρτυρά στον Κωνσταντή το μυστικό για το φόνο του Σέργιου

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ποιος μαρτυρά στον Κωνσταντή το μυστικό για το φόνο του Σέργιου

MEDIA NEWS

Δραματικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς

Στη φόρα θα βγούνε τα μυστικά στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες» και οι εξελίξεις αναμένεται να καθηλώσουν τους τηλεθεατές.

Μάλιστα, θα αποκαλυφθεί η αλήθεια για το θάνατο του Σέργιου Σεβαστού, στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του Ant1,

Μετά τον Νικηφόρο, ο επόμενος που θα μάθει την αλήθεια θα είναι ο Κωνσταντής. Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή «Πρωινό» το πρωί της Τετάρτης, ο Νικηφόρος, πάνω σε ένα καυγά με τον αδερφό του Κωνσταντή, θα του αποκαλύψει τα πάντα για το βράδυ που ο Σέργιο έπεσε νεκρός.

Θα του πει τι ακριβώς συνέβη την συγκεκριμένη νύχτα και πως η Δρόσω είχε τη μικρότερη συμμετοχή καθώς παραλίγο να τη βιάσει ο Σέργιο και πως οι αδερφές της την προστάτευσαν.

Ο Κωνσταντής θα χάσει τη Γη κάτω από τα πόδια του και σε κατάσταση σοκ θα χωρίζει τη Δρόσω. Αυτός ο χωρισμός όμως δεν θα είναι οριστικός αφού ο Κωνσταντής έχει έντονα συναισθήματα για τη νεαρή Σταμίρη.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Η γεωγραφική κατανομή των 3.424 νέων κρουσμάτων – Oι 1.922 μολύνσεις εντοπίζονται στην Αττική

Η Ρίτα Παπαδοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα . Έχει πανεπιστημιακές σπουδές στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τα τελευταία χρόνια αρθρογραφεί σε blog και sites