Αίσιο τέλος στην υπόθεση με τα οστά του Στάθη Ψάλτη – Τι θα συμβεί από εδώ και πέρα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Το πήραμε πάνω μας για να διευθετήσουμε μια δύσκολη κατάσταση. Ευτυχώς τα πράγματα εξομαλύνθηκαν»
Στο Πρωινό μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας.
Ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ, αποκάλυψε πως δόθηκε λύση στο θέμα που δημιουργήθηκε με την εκταφή και τα οστά του Στάθη Ψάλτη.
«Δεν θέλω να σχολιάζω τις δηλώσεις του κυρίου Κούγια. Δεν μπορώ να προδικάσω τη δικαιοσύνη, ο κύριος Κούγιας την προδικάζει προφανώς. Οι πρώτοι καταγγέλλοντες στην υπόθεση Λιγνάδη είναι εκτός χώρου, γι’ αυτό και είναι αίολο το ότι το ΣΕΗ είχε συμμετοχή σε αυτή την ιστορία», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.
Ο Σπύρος Μπιμπίλας είπε στη συνέχεια: «Δεν γνωρίζω πότε θα καταθέσω στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη και επειδή έχω πολλές δουλειές, ελπίζω όταν με καλέσουν να μπορώ να πάω. Δεν έχω σχέσεις αυτή τη στιγμή με την οικογένειά του. Εγώ βλέπω έναν άνθρωπο που περπατάει και ακούω από το δικηγόρο του ότι είναι σε πολύ δύσκολη κατάσταση. Όλοι οι άνθρωποι στις φυλακές είναι σε πολύ δύσκολη κατάσταση».
Για το θέμα που δημιουργήθηκε με τα οστά του Στάθη Ψάλτη, ο Σπύρος Μπιμπίλας ανέφερε: «Το πήραμε πάνω μας για να διευθετήσουμε μια δύσκολη κατάσταση. Ευτυχώς τα πράγματα εξομαλύνθηκαν. Τα οστά του αγαπημένου μας Στάθη Ψάλτη θα μεταφερθούν την Τρίτη από το νεκροταφείο Ζωγράφου στο πρώτο κοιμητήριο Αθηνών και θα τοποθετηθούν στο μαυσωλείο των ηθοποιών που υπάρχει εκεί. Με πολύ συγκίνηση θα πάω μαζί με την κόρη του να το κάνουμε κι αυτό».

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Στον εφέτη ανακριτή οι Ιταλοί εμπειρογνώμονες στο πλαίσιο των ερευνών

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News