Ακρόπολη: Πλημμύρισε στην πρώτη νεροποντή μετά το τσιμέντωμα...-video

Ακρόπολη: Πλημμύρισε στην πρώτη νεροποντή μετά το τσιμέντωμα…-video

NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πλημμύρισε στην πρώτη νεροποντή η τσιμεντωμένη πλέον Ακρόπολη. Τα πρώτα αποτελέσματα αυτής της επέμβασης είναι ξεκάθαρα…  Υπεύθυνη και εκτεθειμένη για την κακοτεχνία του μπαζώματος της Ακρόπολης, είναι η υπουργός Πολιτισμού, Λ. Μενδώνη, η οποία προχώρησε σε ένα πρόχειρο και ελλιπές έργο, προσβάλλοντας τον εμβληματικό χώρο και προκαλώντας πρόσφατα τεράστιες αντιδράσεις…

Με την πρώτη νεροποντή, η τσιμεντένια διαδρομή που οδηγεί στο μνημείο, πλημμύρισε, όπως θα δείτε και στα βίντεο που δημοσίευσε το kosmodromio.gr.

Μπορεί η κυβέρνηση να υποστηρίζει ότι το έργο έδωσε την ευκαιρία σε άτομα με κινητικά προβλήματα να επισκεφθούν την Ακρόπολη, ξεχνούν όμως να παραδεχτούν όχι μόνο ότι χρησιμοποίησαν υλικό μη φιλικό για το μνημείο, αλλά όπως αποδείχθηκε το έργο δεν πληρούσε τις ούτε τις απαραίτητες υδραυλικές προδιαγραφές.

Δείτε τα βίντεο:

Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Πειραιά , την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο pireasnews.gr

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Νέα μαρτυρία από την πρώην σύντροφο – «Γι’ αυτό χώρισα μαζί του, γιατί δεν μπορούσα να κάνω αυτά που ζητούσε»

Το κουτούκι του παίδαρου

Η Ρίτα Παπαδοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα . Έχει πανεπιστημιακές σπουδές στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τα τελευταία χρόνια αρθρογραφεί σε blog και sites