Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η αποκάλυψη για την σκηνή των βασανιστηρίων στην «Υπολοχαγό Νατάσα»

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Η αποκάλυψη για την σκηνή των βασανιστηρίων στην «Υπολοχαγό Νατάσα»

MEDIA NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Άρχισε να κλαίει γοερά και να φωνάζει»

Μια άγνωστη ιστορία με την Αλίκη Βουγιουκλάκη στα γυρίσματα της ταινίας «Υπολοχαγός Νατάσα» αποκάλυψε ο Μάκης Δελαπόρτας καλεσμένος στο Πρωινό.

«Αυτά μου τα έχει πει ο Νίκος Φώσκολος όταν έγραψα τη βιογραφία του, δεν μου το είχε πει η Αλίκη. Ο Φώσκολος δεν ήθελε να κάνει ταινία με την Αλίκη γιατί η Αλίκη είχε άποψη στο σενάριο, στον τρόπο που γύριζαν, στα κοντινά, στα μακρινά, σε όλα. Οπότε, είπε ο Φώσκολος ότι “για να κάνω ταινία με τη Βουγιουκλάκη πρέπει εγώ να κάνω αυτό που θέλω” και η Αλίκη του είπε “βεβαίως, αφήνομαι στα χέρια σου”. Ο τίτλος ήταν “Υπολοχαγός Ναυσικά” και δεν της άρεσε, οπότε η ίδια ζήτησε να γίνει “Υπολοχαγός Νατάσα”», είπε αρχικά ο Μάκης Δελαπόρτας.

Ο Μάκης Δελαπόρτας πρόσθεσε στη συνέχεια: «Έρχεται, λοιπόν, η στιγμή του γυρίσματος. Της είπε να φέρει το πιο απλό φόρεμα που είχε. Και την άλλη μέρα πάει η Αλίκη με ένα απλό φόρεμα μεν, αλλά ολομέταξο δε, ακριβό φόρεμα. Της λέει “Αλίκη μου, δεν είναι απλό φόρεμα”, του απαντάει “απλό είναι”. Δένουν την Αλίκη και πάει ο Φώσκολος με ένα ψαλίδι και αρχίζει και της κόβει το φόρεμα, παίρνει και λάσπες από κάτω και την κάνει χάλια. Η Αλίκη, λοιπόν, άρχισε να κλαίει γοερά και να φωνάζει “όχι το μεταξωτό μου φόρεμα” και εκείνος λέει “πάμε κάμερα παιδιά, τώρα που κλαίει η Αλίκη”».

Δείτε ακόμα:  Θανάσης Πάτρας: "Πήγα στη Φάρμα για ένα τηλεοπτικό restart"

Η Ρίτα Παπαδοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα . Έχει πανεπιστημιακές σπουδές στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τα τελευταία χρόνια αρθρογραφεί σε blog και sites