“Αναδρομή”: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η έκθεση ζωγραφικής της Έφης Πολίτη Ψωΐνου

BREAKING NEWS NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με τις καλύτερες εντυπώσεις και με μεγάλη προσέλευση κόσμου ολοκληρώθηκε με επιτυχία στις 17~19 Ιουνίου, στον όμορφο χώρο της MegArt Gallery στην Αθήνα η 4η ατομική έκθεση με τίτλο “Αναδρομή”  της εικαστικού Έφης Πολίτη Ψωΐνου, όπου εκτέθηκαν 47 πίνακες ζωγραφικής της καλλιτέχνιδας.

Μια κατάθεση ψυχής που δικαίωσε και τον πιο απαιτητικό θεατή.

Πολύ φιλόξενη και λαμπερή η οικοδέσποινα με δημιουργικό πλούτο κατάφερε να ταξιδέψει το θεατή με την παλέτα των χρωμάτων της, με το θαλασσινό μπλε, τα φωτεινά έντονα χρώματα, τις γυναικείες μορφές, την νοσταλγία για το παρελθόν, την αισιοδοξία για το μέλλον, την αγάπη της για την Μάνη γεμίζοντας το συναισθήματα.

Jazz νότες, κορίτσια ψηλόλιγνα, λουλούδια, κατάρτια , Σπαρτιάτισσες θεές… ο κόσμος της Έφης Πολίτη Ψωΐνου.

Δίπλα της πάντα η οικογένειά της και η κόρη της Ιωάννα.

Καλλιτεχνική διεύθυνση: Παγουλάτος Δήμος
Οργάνωση, Επιμέλεια: Ρηγάτου Μαρία

Παρευρέθηκαν:

Ο Πρόεδρος Ακαδημίας Εθελοντισμού Γιώργος Γαμπιεράκης, η Ολυμπιονίκης κολύμβησης~ Επισμηναγός ΠΑ Νέρυ Μάντεϋ Νιανγκουάρα , ο Λέκτορας εφαρμοσμένης γλωσσολογίας Διονύσης Ψωΐνος, ο Τραγουδιστής~Συνθέτης Νίκος Καλλίνης (Εκείνος & Εκείνος) ,οι Σεναριογράφοι~Σκηνοθέτες Γιώργος Βούλγαρης και Γιάννης Μακρυνόρης, η θεατρική παραγωγός Τζένη Πανταζή, οι Καθηγητές ~ Συγγραφείς Δημήτρης Φαρής και Λεωνίδας Καραΐσκος, ο Πλοίαρχος ε.α του ΠΝ Γιώργος Μαραγκουδάκης, ο Αξιωματικός του ΠΝ Αντιπλοίαρχος Σταύρος Δημητρός, ο Paralympian~ Ironman Γιάννης Χατζήμπεης , ο paralympian Σάκης Κώσταρης, η Ψυχολόγος ~ Πρωταθλήτρια κολύμβησης Μαρία Αναγνώστου, ο Γλύπτης Εξηκίας Τριβουλίδης, ο Επιχειρηματίας Μάνος Παναγιώταρης, η Υπεύθυνη Ανάπτυξης Δικτύου ACS Βούλα Καραμάνου, οι Καθηγητές Γιώργος Βακάλης, Δόμνα Μιχαλοπούλου, Χριστίνα Τσακνή, Έφη Ψωΐνου, Λένα Σιβρή και πλήθος ακόμα καλεσμένων & κόσμου.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  H Ζωγράφος Έφη Πολίτη Ψωίνου απαντά στο Ερωτηματολόγιο του Προύστ...

Το κουτούκι του παίδαρου

Ο Σταύρος Λιλόγλου είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ του ΕΚΠΑ. Έχει μεταπτυχιακές σπουδές στα αντικείμενα της Εκπαίδευσης Ενηλίκων, Εκπαίδευσης Προϊσταμένων τμημάτων, Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης και της Διοίκησης Εκπαιδευτικών Μονάδων. Είναι blogger και έχει ασχοληθεί με επιμέλειες κειμένων και εκδόσεων.