Ο Σταύρος Βοιδονικόλας νέος Αντιπεριφερειάρχης Νήσων

Ο Σταύρος Βοιδονικόλας νέος Αντιπεριφερειάρχης Νήσων

NEWS Α ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Σταύρος Βοιδονικόλας ορίστηκε νέος Αντιπεριφερειάρχης Νήσων με απόφαση του περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη για το χρονικό διάστημα 01/01/2023 έως 31/12/2023.

Ο Σταύρος Βοιδονικολας έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Θέλω δημόσια να ευχαριστήσω τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη για την μεγάλη τιμή να με ορίσει χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Νήσων από 1η Ιανουαρίου έως τέλος του 2023!

Έχω απόλυτη συναίσθηση της μεγάλης ευθύνης των νέων μου καθηκόντων και υπόσχομαι να συνεχίσω με σεμνότητα και διάθεση συνεργασίας με όλους ανεξαιρέτως τους δημάρχους της ενότητας το σπουδαίο έργο που έχει παραχθεί απ’ την προκάτοχο συνάδελφο μου!

Θερμά συγχαρητήρια και σε όλους τους συναδέλφους περιφερειακούς συμβούλους για την ανάληψη καθηκόντων αντιπεριφερειάρχη και εντεταλμένου, ιδιαιτέρως στην αγαπημένη συνάδελφο Αγγελάκη Δήμητρα που με διαδέχεται στην Διεύθυνση Αγροτικής Πολιτικής!

Αποχωρώ από την πολιτική ηγεσία της Διεύθυνσης Αγροτικής και Κτηνιατρικής Πολιτικής της Περιφέρειας υπερήφανος για το μεγάλο έργο που παράχθηκε επί 3,5 χρόνια χάριν της άριστης συνεργασίας μου με τους άξιους συνεργάτες μου γεωπόνους και κτηνιάτρους!

Κοιτάμε μπροστά με αισιοδοξία και διάθεση προσφοράς!

Μοναδικό μας μέλημα η καλυτέρευση των συνθηκών ζωής για τους συμπολίτες μας!”

Σταύρος Βοιδονικόλας

 

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Νέα Φωτιά στην περιοχή του Σχιστού στο Πέραμα

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News