Ανάλγητη η κυβέρνηση: Λέει ξανά «Όχι» στη μείωση του ΕΦΚ στα καύσιμα, τη στιγμή που για ένα ταξίδι Θεσσαλονίκη-Αθήνα θα φεύγει το μισό μηνιάτικο σε βενζίνες!

Ανάλγητη η κυβέρνηση: Λέει ξανά «Όχι» στη μείωση του ΕΦΚ στα καύσιμα, τη στιγμή που για ένα ταξίδι Θεσσαλονίκη-Αθήνα θα φεύγει το μισό μηνιάτικο σε βενζίνες!

BREAKING NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Μετά την απίστευτα χυδαία δήλωση του αν. υπουργού Οικονομικών, Σκυλακάκη πως δεν χρειάζεται να μειώσουμε τον ΕΦΚ στα καύσιμα γιατί «οι φτωχοί δεν έχουν αυτοκίνητο», και μπροστά στο πρωτοφανές κύμα ακρίβειας, με τις τιμές σε ενέργεια, πετρέλαιο, βενζίνη να φτάνουν στο θεό, η κυβέρνηση… εμφανίστηκε ανένδοτη και είπε ξανά «όχι» στη μείωση του ειδικού φόρου στα καύσιμα, αφήνοντας ενεούς χιλιάδες πολίτες και νοικοκυριά που στενάζουν.

Συγκεκριμένα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προχώρησε σε εκβιαστικές δηλώσεις για να υπερασπιστεί την εμμονή του Κυριάκου Μητσοτάκη να μην προχωρήσει στη μείωση του ειδικού φόρου στα καύσιμα, την στιγμή μάλιστα που πλέον για ένα ταξίδι με το αυτοκίνητο από Αθήνα-Θεσσαλονίκη, ένας πολίτης πρέπει να πληρώσει περίπου 300 ευρώ σε βενζίνες!

Ο Γιάννης Οικονόμου ευθέως έθεσε εκβιαστικά διλήμματα στους πολίτες υποστηρίζοντας ότι εάν μειωθεί ο Ειδικός Φόρος Κατανάλωσης στα καύσιμα θα κοπούν κονδύλια από τη χρηματοδότηση της Υγείας, της Παιδείας και της ασφάλειας των πολιτών.

Όπως υποστήριξε «Όταν λείψουν λοιπόν αυτοί οι πόροι που χρειάζονται προκειμένου να συνεχίσουν να χρηματοδοτούνται κρίσιμα κοινωνικά αγαθά, οφείλουν όσοι το υποστηρίζουν να πουν και πώς θα αναπληρωθούν», απαντώντας με τρομολαγνεία στην πρόταση που έχει διατυπώσει από την αρχή της ενεργειακής κρίσης ο ΣΥΡΙΖΑ για μείωση του φόρου στα καύσιμα.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  ΚΑΤΑΝΤΙΑ! Η κυβέρνηση μετέτρεψε τα ΜΜΕ σε Γραφεία Τύπου!

Το κουτούκι του παίδαρου

Η Ελένη Ρίτσου γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Έχει σπουδάσει Graphic design και δημόσιες σχέσεις . Είναι λάτρης των social media και αρθρογραφεί σε ηλεκτρονικά μέσα.