Αυτή η δύσμοιρη μάνα έχει μετατραπεί σε σάκο του μποξ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Μπορώ να καταλαβαίνω ό,τι δεν αντιλαμβάνονται οι πολλοί»
Για την υπόθεση των τριών παιδιών στην Πάτρα που πέθαναν μέσα σε τρία χρόνια μιλά εκ νέου ο Αλέξης Κούγιας. Ο γνωστός ποινικολόγος, αν και δεν εμπλέκεται στην υπόθεση, είχε εκφράσει και στο παρελθόν την άποψή του.
«Αυτή η δύσμοιρη και χαροκαμένη μάνα έχει μετατραπεί σε σάκο του μποξ. Πιστεύω ακράδαντα ότι δεν έβλαψε τα κοριτσάκια της. Με τα νομικά εφόδια που διαθέτω, μπορώ να καταλαβαίνω ό,τι δεν αντιλαμβάνονται οι πολλοί, είτε ειλικρινά, είτε επίτηδες, και ο νοών νοείτω» τονίζει μιλώντας στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» ο Αλέξης Κούγιας.
Το ίδιο είχε πει και στην πρώτη τοποθέτησή του. «Δεν γνωρίζω φυσικά δικογραφίες, εκθέσεις και καταθέσεις, αλλά με αυτά που διαβάζω και ακούω, αν εκπροσωπούσα την οικογένεια, θα τους είχα κλείσει όλους στη φυλακή. Πολλοί, όχι όλοι βέβαια, έχουν βρει δύο ψυχικά ναυάγια και κάνουν τηλεθέαση» είχε πει ο γνωστός ποινικολόγος στα τέλη Φεβρουαρίου.
«Το φαινόμενο του ασφυκτικού θανάτου δεν μπορεί να αποκλειστεί»
«Το φαινόμενο του ασφυκτικού θανάτου δεν μπορεί να αποκλειστεί» δήλωσε σήμερα ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων για την υπόθεση θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα, παραθέτοντας τις ομοιότητες στους θανάτους της Ίριδας και της Μαλένας.
«Τα στοιχεία προέρχονται από τη δημοσιοποίηση όλων των πορισμάτων των πραγματογνωμόνων. Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι με τα συγκεκριμένα ευρήματα, το φαινόμενο του ασφυκτικού θανάτου δεν μπορεί να αποκλειστεί και για τα δύο παιδιά. Υπάρχουν κοινά στοιχεία και στα δύο παιδιά: το έντονο πνευμονικό οίδημα, η έντονη πνευμονική συμφόρηση, οι αλλοιώσεις περιστοματικά στο ένα και ρινικά στο άλλο παιδί», σημείωσε ο κ. Λέων.
«Ο τρόπος που επήλθε η ασφυξία θα διερευνηθεί από τις αρμόδιες αρχές. Το αν υπάρχει ανθρώπινο χέρι είναι θέμα που θα διερευνήσουν οι προανακριτικές αρχές», πρόσθεσε ο ίδιος.

Δείτε ακόμα:  Βανδάλισαν το μνημείο για τα θύματα της Marfin – Δείτε εικόνες του news

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News