«Αναπαράσταση» της σκηνής του βιασμού ζήτησε ο Αλέξης Κούγιας

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Από απόσταση παρακαλώ, δε με ενοχλεί…» είπε ο νεαρός μάρτυρας
«Βροχή» ερωτήσεων δέχτηκε από πολιτική αγωγή και υπεράσπιση ο νεαρός άνδρας, ο οποίος καταγγέλλει τον Δημήτρη Λιγνάδη για βιασμό, κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου.
Ο 25χρονος αντέδρασε όταν ο Αλέξης Κούγιας τον πλησίασε ζητώντας του να γίνει «αναπαράσταση» της σκηνής του βιασμού που καταγγέλλει ότι υπέστη από τον προφυλακισμένο σκηνοθέτη το 2015 ενώ ήταν ανήλικος. Ο μάρτυρας έκανε μία κίνηση απώθησης προς τον συνήγορο υπεράσπισης του κατηγορούμενου ζητώντας να μην τον πλησιάζει.
«Από απόσταση παρακαλώ, δε με ενοχλεί…» είπε ο νεαρός μάρτυρας απευθυνόμενος στον συνήγορο με το κοινό να διαμαρτύρεται λέγοντας: «Αυτό είναι απαράδεκτο, κακοποιητικό…».
Ο Αλέξης Κούγιας ζήτησε από τον μάρτυρα να δείξει πώς έγινε η καταγγελλόμενη πράξη με την πρόεδρο του δικαστηρίου να του ζητάει, όταν ολοκλήρωσε τη διαδικασία, να επιστρέψει στη θέση του.
Ο μάρτυρας, νωρίτερα, κατά τη διάρκεια της εξέτασης του από την πολιτική αγωγή την ώρα που αναφερόταν στις στιγμές που έζησε ξέσπασε σε κλάματα. «Με ένοιαζε ότι είχε συμβεί ο βιασμός. Με ένοιαζε ότι δεν έπρεπε να μου συμβεί αυτό. Όλοι μου έλεγαν να μην πάω. Οι δικοί μου, οι φίλοι. Όλοι μου είπαν να μην πάω γιατί φοβόντουσαν τον κατηγορούμενο, όσα μπορούσαν να συμβούν στο δικαστήριο. Λες και ο βιασμός δεν είναι κάτι σοβαρό, λες και ο βιασμός δεν είναι κάτι…» ανέφερε έντονα φορτισμένος και έκανε λόγο για «ένα πολύ βίαιο περιστατικό» το οποίο έζησε στην Επίδαυρο. Ο μάρτυρας, απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις, εξήγησε ότι δεν μπορούσε να αμυνθεί γιατί είχε «παγώσει». «Ένιωθα τα χέρια μου δεμένα ενώ δεν ήταν. Αυτό το σοκ που δεν μπορείς να κουνηθείς, το έχετε νιώσει ποτέ;» αναρωτήθηκε.

Δείτε ακόμα:  Ο «χάρτης» των 17.447 νέων κρουσμάτων – 6.590 μολύνσεις στην Αττική

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Newsroom | Pireas News