Αντιμετώπισα έναν άνθρωπο χωρίς πρόσωπο

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πώς περιέγραψε τη στιγμή που συνάντησε την Ιωάννα
Συγκλονίζει ο ψυχίατρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου, της γυναίκας που δέχτηκε τη βάρβαρη επίθεση με βιτριόλι. Μιλώντας στο podcast που κάνει η ίδια Κωνσταντίνος Κοντοάγγελος αναφέρεται στα συναισθήματα του όταν τη πρωτογνώρισε και στον φόβο του αν θα μπορούσε να τη βοηθήσει.
«Κατάφερες μέσα από την επίθεση και το τραύμα που έζησες, το βιτριόλι να μην σου κάψει την ψυχή αλλά μόνο το δέρμα» λέει.
«Ως προσωπικός σου γιατρός και ως προσωπικός σου ψυχίατρος πρέπει να σου πω ότι ειλικρινά συγκλονίστηκα όταν αντιμετώπισα έναν άνθρωπο στον οποίο έλειπε ένα από τα βασικά πράγματα έκφρασης. Το πρόσωπο. Ένα σκοτεινό δωμάτιο στις 12 το μεσημέρι, όπου δεν έμπαινε ήλιος, αλλά εγώ κοιτούσα έναν άνθρωπο ο οποίος ήταν δακρυσμένος, κουρασμένος, απογοητευμένος και απελπισμένος. Ένας άνθρωπος κατεστραμμένος στην αριστερή του πλευρά και στο αριστερό πρόσωπο» συνέχισε.
«Δεν μπορώ να σου πω ότι δεν φοβήθηκα ή ότι δεν είχα αγωνία»
Με αφοπλιστική ειλικρίνεια αποκάλυψε ότι πρώτη φορά συναντούσε έναν άνθρωπο χωρίς πρόσωπο, την Ιωάννα Παλιοσπύρου.
«Συγκλονισμένος έπρεπε να σου πω ότι μπορώ να σε βοηθήσω και να σε κάνω καλά. Πρέπει να σου πω ότι ήταν η μοναδική στιγμή στη ζωή μου που αντιμετώπισα έναν άνθρωπο χωρίς πρόσωπο» είπε ο κ. Κοντοάγγελος.
Και κατέληξε: «Δεν μπορώ να σου πω ότι δεν φοβήθηκα ή ότι δεν είχα αγωνία. Την πρώτη ημέρα που ερχόμουν σπίτι σου το αυτοκίνητό μου ερχόταν με 60χλμ, την δεύτερη με 40χλμ και την τρίτη με 30χλμ.».

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Κακουργηματική δίωξη σε δύο 13χρονους που διακινούσαν πειραγμένες άσεμνες φωτογραφίες συμμαθητριών τους

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News