ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ

Αντωνία Καρακατσάνη για ΟΚΑΝΑ στα Μανιάτικα: "Δεν θα επιτρέψουμε την Γκετοποίηση της συνοικίας μας"

Αντωνία Καρακατσάνη για ΟΚΑΝΑ στα Μανιάτικα: “Δεν θα επιτρέψουμε την Γκετοποίηση της συνοικίας μας”

ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η Αντιδήμαρχος Πρασίνου και δημοτική Σύμβουλος Πειραιά,  δηλώνει κάθετα αντίθετη στη δημιουργία νέας δομής του ΟΚΑΝΑ μέσα στον οικιστικό ιστό των Μανιάτικων.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία του Pireasnews  με την Μανιάτισα εκ μανογενιάς (το γένος Λεουτσάκου)  Αντιδήμαρχο και γέννημα θρέμμα στα Μανιάτικα, κα Καρακατσάνη, ζητήσαμε να μας πει την γνώμη της για την δημιουργία του ΟΚΑΝΑ στην περιοχή.

Η Αντωνία Καρακατσάνη ήταν ξεκάθαρη και τόνισε  ότι «η δομή του ΟΚΑΝΑ δεν πρόκειται να λειτουργήσει στα Μανιάτικα».

Η κ. Καρακατσάνη που είναι Αντιδήμαρχος Πρασίνου  του δήμου Πειραιά  και ζει και δραστηριοποιείται επαγγελματικά στα Μανιάτικα  δήλωσε:

“Δεν υποβαθμίζω τις ανάγκες των νέων που έχουν πληγεί από τα ναρκωτικά. Όμως  δεν μπορώ να διανοηθώ τη λειτουργία τέτοιας δομής δίπλα σε σχολεία  και παιδικές χαρές.

Κινδυνεύει η ασφάλεια των πολιτών, αλλά και των παιδιών των γύρω σχολείων από την παραβατική συμπεριφορά των χρηστών αλλά και διακινητών που θα περιφέρονται, θα συνδιαλέγονται στους δρόμους της συνοικίας μας, μετά την διανυκτέρευση τους στην εν λόγω δομή.

Η νέα δομή θα επηρεάσει αρνητικά όλη την 5η Δημοτική Κοινότητα και ουσιαστικά μιλάμε για γκετοποίηση της συνοικίας , γεγονός που δεν θα επιτρέψω σε καμία περίπτωση. Αρωγός στο πλευρό μας είναι και ο ίδιος ο δήμαρχος Πειραιά , κ. Γιάννης Μώραλής 

Σε κάθε περίπτωση δηλώνω κατηγορηματικά αντίθετη στην δημιουργία δομής του ΟΚΑΝΑ στα Μανιάτικα και ενημερώνω όσους επιθυμούν το αντίθετο ότι   σύσσωμοι, δημοτική αρχή και κάτοικοι θα αποτρέψουμε την γκετοποίηση της γειτονιάς μας.

Όποιοι σχεδιάζουν για εμάς , χωρίς εμάς,  θα μας βρουν απέναντι τους”!

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Παγκόσμια Ημέρα Ποδηλάτου: Μαγευτική ποδηλατοβόλτα με θέα τη θάλασσα στον Πειραιά

λεωνιδας μανωλακος

Newsroom | Pireas News