Αντωνία Καρακατσάνη: Τροφές για τη σίτιση ζώων που επλήγησαν από τις φωτιές προσέφερε ο Δήμος Πειραιά

Αντωνία Καρακατσάνη: Τροφές για τη σίτιση ζώων που επλήγησαν από τις φωτιές προσέφερε ο Δήμος Πειραιά

PETS ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Ο Δήμος Πειραιά, προκειμένου να στηρίξει τις ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί για τη σίτιση των ζώων που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές, προσέφερε 13 σακούλες τροφής για σκύλους και 4 σακούλες τροφής για γάτες στον Φιλοζωικό Σύλλογο Καλυβίων Αττικής «Αδεσπιτάκι».

Τον Φιλοζωικό Σύλλογο στο Λαγονήσι, επισκέφθηκε η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Κλιματικής Αλλαγής και Ευζωίας Ζώων Αντωνία Καρακατσάνη, η οποία σε δήλωσή της, τόνισε:

«Εκ μέρους του Δημάρχου Πειραιά Γιάννη Μώραλη εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας προς τον Φιλοζωικό Σύλλογο Καλυβίων Αττικής «Αδεσπιτάκι» για την αξιόλογη προσπάθεια που καταβάλλει για τη φροντίδα και προστασία των ζώων στην περιοχή.

Επιπλέον, ευχαριστούμε θερμά όλους τους εθελοντές που συνεισφέρουν στις προσπάθειες για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πυρκαγιάς. Σε μια τέτοια δύσκολη στιγμή, η αλληλεγγύη και η συνεργασία μας αποτελούν θεμελιώδεις αξίες, για να αντιμετωπίσουμε από κοινού τις προκλήσεις που προκύπτουν.

Ας συνεχίσουμε να δίνουμε προτεραιότητα στην προστασία της φύσης και των ζώων, προασπίζοντας ταυτόχρονα τον τόπο μας από τέτοιου είδους καταστροφές».

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σήμερα Τρίτη συναντά τους πολίτες του Πειραιά

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News