Αποκάλυψη: Αυτός είναι ο λόγος που η Σοφία Χαρμαντά χώρισε... τον Τζέραρντ Μπάτλερ

Αποκάλυψη: Αυτός είναι ο λόγος που η Σοφία Χαρμαντά χώρισε… τον Τζέραρντ Μπάτλερ

MEDIA NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τον λόγο που χώρισε με τον αστέρα του Χόλιγουντ, Τζέραρντ Μπάτλερ, αποκάλυψε η Σοφία Χαρμαντά, η οποία ήταν καλεσμένη στο Πρωινό την Παρασκευή.

«Έχουμε χωρίσει με τον Τζέραρντ Μπάτλερ. Ήμασταν μαζί ενάμισι χρόνο. Στην αρχή μπορεί να είναι σαν παραμύθι, αλλά επειδή εγώ μένω στο Los Angeles -έμενα δηλαδή γιατί τώρα έχω το σπίτι μου στο Λονδίνο- είναι ο κύκλος έτσι. Γνωριστήκαμε σε ένα πάρτι μετά τα Όσκαρ. Υπήρχε μια έλξη αυτό το κάτι. Είχαμε κοινούς φίλους και έτσι γνωριστήκαμε. Μέναμε μαζί. Είχα πάντα το δικό μου διαμέρισμα αλλά μέναμε και μαζί.

Δεν διαφέρει σε κάτι, πίσω από τις κάμερες είναι ένας πολύ κανονικός άνθρωπος και είχαμε μια νορμάλ σχέση. Δεν αλλάζει κάτι. Είναι πολύ απλός, δεν κάνει σταριλίκια. Δεν με φόβισε κάτι», σημείωσε η Σοφία Χαρμαντά.

«Χωρίσαμε γιατί δεν μπορέσαμε να συνεχίσουμε μια σχέση από απόσταση. Έχουμε ακόμη επικοινωνία, αλλά δεν γινόταν να μείνουμε μαζί. Τον αγαπάω πολύ ως άνθρωπο. Θέλω να είναι καλά. Έχω να πάω στην Αμερική δύο χρόνια τώρα. Χωρίσαμε από το τηλέφωνο. Υπάρχει κάτι νέο στη ζωή μου αλλά είναι πολύ fresh ακόμη. Δεν είναι Έλληνας», αποκάλυψε η Σοφία Χαρμαντά.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Νέα διακοπή της δίκης λόγω κορονοιού

Το κουτούκι του παίδαρου

Η Ρίτα Παπαδοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα . Έχει πανεπιστημιακές σπουδές στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τα τελευταία χρόνια αρθρογραφεί σε blog και sites