Αποκάλυψη για Αλίκη Βουγιουκλάκη: "Ο μεγάλος της έρωτας δεν ήταν ο Παπαμιχαήλ..."

Αποκάλυψη για Αλίκη Βουγιουκλάκη: “Ο μεγάλος της έρωτας δεν ήταν ο Παπαμιχαήλ…”

CINEMA MEDIA NEWS

«Μου είχε εκμυστηρευτεί πολλά πράγματα»

«Ένας ήταν ο μεγάλος έρωτας. Δεν ήταν ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ», δήλωσε στην εκπομπή «Happy Day» του Alpha ο ηθοποιός Περικλής Αλμπάνης αναφερόμενος στην Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Δεν γνωρίζω την τέχνη της ζωγραφικής. Ζωγραφίζω όταν είμαι στρεσαρισμένος, όταν βρίσκομαι σε δύσκολες καταστάσεις. Το 1991 γνωρίζω αυτό το υπέροχο πλάσμα, την Αλίκη Βουγιουκλάκη, ήταν ένα μεγάλο σχολείο για μένα κοντά στην Αλίκη. Μου είχε εκμυστηρευτεί πολλά πράγματα. Μου είχε πει ποιος ήταν και ο μεγάλος της έρωτας. Ένας ήταν ο μεγάλος της έρωτας. Δεν ήταν ο Δημήτρης Παπαμιχαήλ, ήταν ο Γιώργος Ηλιάδης», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Μου έλεγε ‘με περιμένουν στη γωνία να με λυπηθούν, εγώ δεν θα τους κάνω το χατίρι’. Δεν ήθελε να γεράσει, δεν ήθελε να χαλάσει η εικόνα της. Μία φορά ήθελε να φορέσει ένα τζιν σε μία παράσταση που το είχε από τα Χτυποκάρδια στο θρανίο και δεν κούμπωνε. Ξάπλωσε σε κάτι καρέκλες για να είναι πιο επίπεδη η κοιλιά της, τραβούσα εγώ το φερμουάρ να ανέβει πάνω και μου έμεινε στο χέρι. Έριξε κάτι ριχτό πάνω της και βγήκε έτσι στον χαιρετισμό», πρόσθεσε για την αείμνηστη ηθοποιό.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Ενδελεχής έλεγχος από τη ΔΙΜΕΑ σε e-shops και μαγαζιά για υψηλές ανατιμήσεις στις μάσκες FFP2 και Ν95

Το κουτούκι του παίδαρου

Η Ρίτα Παπαδοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα . Έχει πανεπιστημιακές σπουδές στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τα τελευταία χρόνια αρθρογραφεί σε blog και sites