ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ

Άρπαξαν χρηματοκιβώτιο με κοσμήματα αξίας 150.000 ευρώ από ζευγάρι ηλικιωμένων

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείς που ενδεχομένως έχουν καταγράψει τους δράστες
Συμμορία σήκωσε το χρηματοκιβώτιο που είχε στο σπίτι του στον Χολαργό, ένα ζευγάρι ηλικιωμένων στο οποίο φύλαγαν κοσμήματα και ρολόγια αξίας δεκάδων χιλιάδων ευρώ.
Το περιστατικό συνέβη την Τρίτη με το ηλικιωμένο ζευγάρι να υποδέχεται στο διαμέρισμα του ένα άλλο ζευγάρι υποψήφιων ενοικιαστών ενός άλλου σπιτιού που έχουν. Γ
Για λόγους προστασίας από τον κορονοϊό, το ζευγάρι των απατεώνων είπε στους ηλικιωμένους να κάτσουν στο μπαλκόνι καθώς και ο καιρός προσφέρονταν για κάτι τέτοιο, όπως αναφέρει η ΕΡΤ.
Κατά την είσοδο τους στο διαμέρισμα του ζευγαριού είχαν φροντίσει τεχνηέντως ώστε η πόρτα να μην κλείσει τελείως και τουλάχιστον ένας συνεργός τους να μπει και να κάνει το σπίτι «φύλλο και φτερό». Είχε μάλιστα αρκετή ώρα στη διάθεση του, καθώς οι συνομιλίες για την ενοικίαση του άλλου διαμερίσματος από τους δήθεν υποψήφιους διήρκησαν περισσότερο από 15 λεπτά. Το αποτέλεσμα ήταν ο συνεργός ή οι συνεργοί τους, να εντοπίσουν το χρηματοκιβώτιο που υπήρχε στο υπνοδωμάτιο του διαμερίσματος και να το ξηλώσουν.
Όταν οι ηλικιωμένοι αντιλήφθηκαν τι έχει συμβεί ήταν πολύ αργά.
Ενημερώθηκε η Άμεση Δράση, όπου ανέφεραν ότι στο χρηματοκιβώτιο υπήρχαν κοσμήματα και ρολόγια αξίας περίπου 150.000 ευρώ και κάποια μετρητά.
Οι αστυνομικοί πήραν δακτυλικά αποτυπώματα και αναζητούν υλικό από κάμερες ασφαλείς που ενδεχομένως έχουν καταγράψει τους δράστες.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Δεν άντεξε ο Παναθηναϊκός στο Κάουνας – Παρθενική νίκη φέτος για την Ζαλγκίρις

λεωνιδας μανωλακος

Newsroom | Pireas News