Αττική: Οι παραλίες που είναι πάντα… «λάδι»

Αττική: Οι παραλίες που είναι πάντα… «λάδι»

TRAVEL ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τρεις προτάσεις με εγγυημένα αποτελέσματα

Οι παραλίες με ήσυχα νερά και χωρίς κύματα είναι σίγουρα αυτό που θες όταν πας μια μονοήμερη για μπάνιο.

Ευτυχώς στην Αττική υπάρχουν αρκετές επιλογές ώστε να περάσεις μια όμορφη μέρα σε μια απάνεμη αμμουδιά.

Χαμολιά

Η παραλία Χαμολιά διαθέτει κρυστάλλινα νερά και μια όψη που θα ζήλευαν αρκετές εξωτικές παραλίες. Πρόκειται για ένα πραγματικό διαμάντι στην Αττική που εκτός από καθαρά νερά, έχει και άλλα πλεονεκτήματα. Και το βασικό όπως είπαμε είναι ότι δεν πλήττεται από ανέμους.

Βρίσκεται σε έναν καλά προστατευόμενο κόλπο που λειτουργεί ως ασπίδα από τους βοριάδες. Η όμορφη παραλία βρίσκεται ανάμεσα στη Λούτσα και το Πόρτο Ράφτη.

Τσονίμα

Μια παραλία με παράξενο όνομα, επίσης όχι πολύ γνωστή στην Αττική. Μια από τις ελληνικές παραλίες που πρέπει να γνωρίσεις όμως, αν σου αρέσουν οι αμμουδιές χωρίς αέρα. Η παραλία Τσονίμα είναι σε απόσταση περίπου μιας ώρας από την Αθήνα. Βρίσκεται στην Κερατέα και θα απολαύσεις μια πολύ ωραία μονοήμερη. Τα νερά είναι πεντακάθαρα και τις περισσότερες μέρες ήρεμα.

Λουμπάρδα

Η τρίτη αγαπημένη μας παραλία χωρίς άνεμο είναι η Λουμπάρδα. Και μπορείς να διαλέξεις αν θες να κάτσεις στο οργανωμένο ή στο ανοργάνωτο κομμάτι της. Όπου κι αν επιλέξεις, θα βρεις καθαρά, ρηχά και γαλαζοπράσινα νερά. Η συγκεκριμένη παραλία βρίσκεται στη Βάρκιζα και θα φτάσεις πολύ γρήγορα από το κέντρο της Αθήνας, όπως αναφέρει το exploringgreece.

Δείτε ακόμα:  Έως τέλος του 2022 δημοπρατείται η επέκταση της γραμμής 2 του Μετρό προς Ίλιον

Newsroom | Pireas News