ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΑΡΑΚΑΤΣΑΝΗ

Μεγάλο ταξιδιωτικό πρακτορείο της ελληνικής αγοράς βάρεσε "κανόνι"

Μεγάλο ταξιδιωτικό πρακτορείο της ελληνικής αγοράς βάρεσε “κανόνι”

TRAVEL ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ανακοίνωσε ότι αναστέλλει την εξυπηρέτηση πελατών μέχρι το τέλος Ιουλίου λόγω οικονομικών προβλημάτων

Τέλος εποχής φαίνεται ότι έρχεται για ένα από τα μεγαλύτερα ταξιδιωτικά γραφεία της ελληνικής αγοράς, το οποίο ανακοίνωσε ότι αναστέλλει την εξυπηρέτηση πελατών μέχρι το τέλος Ιουλίου λόγω οικονομικών προβλημάτων.

Πρόκειται για την εταιρεία Mouzenidis Travel, η οποία έχει υποβάλει αίτηση προστασίας από τους πιστωτές της, προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία ανάκτησης. Η ανακοίνωση της εταιρείας απευθύνεται προς υπαλλήλους, συνεργάτες και πελάτες και εξηγεί, τι ακριβώς συμβαίνει και τονίζει ότι η πρώτη προτεραιότητα είναι η αποπληρωμή των χρεών και η αποκατάσταση του κύρους της Mouzenidis Travel.

Πριν από λίγες ημέρες η εταιρεία είχε ενημέρωσε τους Ουκρανούς πελάτες της, πως αναστέλλει τη λειτουργία της. Εξηγώντας η εταιρεία πως περιήλθε σε αυτή τη δεινή κατάσταση, επισημαίνει πως: «Από την εξάπλωση της πανδημίας από τον Μάρτιο του 2020 έως και σήμερα, η εταιρεία μας προσπαθεί να επανέλθει στο φυσιολογικότητα, καθώς υπέστη μείωση 95% στον κύκλο εργασιών.

Στην Ελλάδα που ασχολείται αποκλειστικά με εισερχόμενα ταξίδια, τον τουρισμό στην Ελλάδα, πράγμα που σημαίνει ότι η πανδημία έχει επηρεάσει όλες τις δραστηριότητές μας, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει συνεχής ροή χρημάτων για περισσότερο από ένα χρόνο».

Η εταιρεία στην ανακοίνωση της επισημαίνει, πως δεν έχει ακόμη αρχίσει να δέχεται τουρίστες από τη Ρωσία, λόγω της έλλειψης επαρκούς αριθμού πτήσεων.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Αντιδρούν οι δικαστές στις νέες ρυθμίσεις για την Εθνική Σχολή Δικαστών

λεωνιδας μανωλακος

Newsroom | Pireas News