ΧΡΩΜΑ: Art Summer Camp & Επανεκκίνηση από 15/6

ΧΡΩΜΑ: Art Summer Camp & Επανεκκίνηση από 15/6

NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σας προσκαλούμε στα θερινά μαθήματα εικαστικής δημιουργίας στο ΧΡΩΜΑ από 21/6/21 έως 9/7/21.

Τρεις εβδομάδες με διαφορετικές ενότητες που μπορούν να προσαρμοστούν σε ηλικίες παιδιών που έχουν τελειώσει την α΄ δημοτικού έως και εφήβων.

Διδασκαλία σε 2 επίπεδα χώρου αναλόγως της ηλικιακής ομάδας.
Έκπτωση 15% στο πρόγραμμα summer camp με αρχική τιμή 65 ευρώ ανά εβδομάδα και καθημερινής απασχόλησης από Δευτέρα έως Παρασκευή 9.00 π.μ έως 1.00 μ.μ.

(Ισχύει για προεξόφληση 3 εβδομάδων, κόστος με την έκπτωση 165 ευρώ)

Οι χώροι μας αερίζονται με παράθυρα και διατηρούν τα μέτρα που μας επιβάλει ο νόμος. (Διενέργεια self test σε διδάσκοντες αλλά και στους μαθητές κατόπιν οδηγιών που θα δοθούν αναλυτικά εκ νέου)

Περιορισμένες θέσεις.

Δηλώστε σύντομα συμμετοχή :

1. Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά ή με email.

2. Σας στέλνουμε τα στοιχεία της τραπέζης

3. Κάνετε κατάθεση 1/3 του ποσού με το ονοματεπώνυμο του μαθητη

ή μπορείτε να επισκεφθείτε τον χώρο μας κατόπιν ραντεβου

4. Στείλτε μας την απόδειξη κατάθεσης σε email

(Επιστροφή χρημάτων δεν γίνεται εφόσον η ευθύνη αλλαγής δεν επιβαρύνει το εργαστήριο, τα χρήματα μπορούν να συμψηφιστούν μόνο με μελλοντικά δίδακτρα)

Υπεύθυνη σχεδιασμού-διδασκαλίας Γεράκη Έυα εικαστικός/εκπαιδευτικός

Κόμικ Νίκος Σκαλίζος κομίστας.

Συγγραφή Κατερίνα Τζωρτζακάκη ψυχολόγος

Αρχιτεκτονική Καθολική Μπαλούρδου διακοσμήτρια

Ζωγραφική Εύα Γεράκη εικαστικός/εκπαιδευτικός.

1η εβδομάδα 21/6-25/6

Η πρώτη εβδομάδα έχει κόμικ για τα μεγάλα παιδιά γυμνασίου/λυκείου με τον κομίστα Νίκο Σκαλίζο , σχεδίαση χαρακτήρων, τεχνικές χρωματισμού και δημιουργία storyboard. Επίσης θα διδαχτούν σκίτσο, προοπτική, ελέυθυερο σχέδιο, πορτραίτο και αναλογίες με την εικαστικό Εύα Γεράκη.

2η εβδομάδα 28/6-2/7

Η δεύτερη εβδομάδα έχει θέμα “τα ταξίδια στον κόσμο” με τα σχέδια μας! Κόμικ και για μικρά παιδιά και εικονογράφηση -συγγραφή ιστορίας με τον κομίστα Νίκο Σκαλίζο και την ψυχολόγο και συγγραφέα κ. Κατερίνα Τζωρτζακάκη.

Δείτε ακόμα:  Χρώμα: Σεμινάριο κοσμήματος και διακόσμησης Πασχαλινής Λαμπάδας με μεταλλικό στοιχείο

3η εβδομάδα 5/7-9/7

​Η τρίτη εβδομάδα είναι σχεδιασμένη για τους αρχιτέκτονες του μέλλοντος. Με μακέτες και κατόψεις θα στήσουμε τα όνειρά μας, αυτά που γίνονται αλήθεια αλλά και όλα τα άλλα τα οικοδομήματα της φαντασίας μας. ΜΙα απίστευτη και γεμάτη εκπλήξεις διαδρομή στην έννοια της Αρχιτεκτονικής με την ελπίδα να φτιάξουμε έναν καλύτερο κόσμο.

Με την διακοσμήτρια Καθολική Μπαλούρδου.

​Το Χρώμα στεγάζεται πλέον στον δικό του χώρο ο οποίος είναι σε έκταση 450 τετραγωνικών, σε 2 επίπεδα, με άπλετο φως, παράθυρα και κλιματισμό στην οδό Βασιλέως Γεωργίου Β 59-61 στην Καστέλλα του Πειραιά.

Το εργαστήριο θα διατηρήσει τους κανόνες των μέτρων και οι θέσεις είναι περιορισμένες. Το κόστος συμμετοχής είναι 65 ευρώ για κάθε εβδομάδα και η διάρκεια από Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00-13:00 με δυνατότητα παράτασης ή και νωρίτερης προσέλευσης

(από 8:30 έως 13:30)

Τα παιδιά εργάζονται ατομικά και θα δίνονται υλικά στο κάθε ένα ξεχωριστά.
Για λόγους ασφαλείας το εργαστήριο δεν θα προσφέρει κέρασμα στους συμμετέχοντες και τα παιδιά θα μπορούν να φέρουν από το σπίτι τους τους ένα ελαφρύ γεύμα/δεκατιανό.

Σχεδιασμός-επιμέλεια Γεράκη Εύα εικαστικός ΑΣΚΤ/εκπαιδευτικός

Το εργαστήρι Χρώμα σας περιμένει. Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής καλέστε στο 2104530073 και 6973559508/6932733570

Αιτήσεις εδώ

 

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Το κουτούκι του παίδαρου

Ο Σταύρος Λιλόγλου είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ του ΕΚΠΑ. Έχει μεταπτυχιακές σπουδές στα αντικείμενα της Εκπαίδευσης Ενηλίκων, Εκπαίδευσης Προϊσταμένων τμημάτων, Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης και της Διοίκησης Εκπαιδευτικών Μονάδων. Είναι blogger και έχει ασχοληθεί με επιμέλειες κειμένων και εκδόσεων.