Δανία: Στον δρόμο οι εξαγριωμένοι εκτροφείς βιζόν για τα μέτρα του Covid-19

Δανία: Στον δρόμο οι εξαγριωμένοι εκτροφείς βιζόν για τα μέτρα του Covid-19

NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ισχυρές διαμαρτυρίες σημειώθηκαν σήμερα στην Δανία από τους εξαγριωμένους εκτροφείς βιζόν για την απόφαση της της κυβέρνησης να θανατώσει εκατομμύρια ζώα στη μάχη εναντίον μιας μετάλλαξης του covid-19. Οι εκτροφείς διαδηλώσαν με πάνω από 500 τράκτερ στους δρόμους της χώρας! Περισσότερα στο pireasnews.gr

Στους δρόμους της Κοπεγχάγης με τα τρακτέρ τους βγήκαν σήμερα εκατοντάδες αγρότες και εκτροφείς βιζόν για να διαμαρτυρηθούν κατά της απόφασης της κυβέρνησης να θανατώσει εκατομμύρια ζώα στη μάχη εναντίον μιας μετάλλαξης του νέου κορωνοϊού.

Περισσότερα από 500 τρακτέρ, στα οποία είχαν κρεμάσει σημαίες της Δανίας, διέσχισαν την πρωτεύουσα, περνώντας μπροστά από την έδρα της κυβέρνησης και του κοινοβουλίου, προτού συγκεντρωθούν στο λιμάνι, μετέδωσε μια δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου.

Η κυβέρνηση της πρωθυπουργού Μέτε Φρεντέρικσεν αναγκάστηκε να παραδεχθεί ότι η απόφασή της να θανατωθούν περισσότερα από 15 εκατομμύρια βιζόν δεν είχε νομική βάση αναφορικά με τα ζώα που δεν είχαν μολυνθεί από τον νέο κορωνοϊό, προκαλώντας την οργή των εκτροφέων.

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Με ηγέτη τον Μόουζες Ράιτ ο Ολυμπιακός κέρδισε τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ

Το κουτούκι του παίδαρου

Η Ρίτα Παπαδοπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πάτρα . Έχει πανεπιστημιακές σπουδές στο Τμήμα Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και τα τελευταία χρόνια αρθρογραφεί σε blog και sites