Δέχθηκα παρενόχληση από ομοφυλόφιλο πολύ γνωστό δικηγόρο

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Όταν συμβαίνει κάτι, το πρώτο που θα μου πουν είναι «άντε ρε γύφτε από δω πέρα».
Στη σεξουαλική παρενόχληση που έχει δεχθεί στο παρελθόν αναφέρθηκε ο Στάθης Αγγελόπουλος, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής της Μπέττυς Μαγγίρα το πρωί της Τετάρτης στο OPEN.
Ο Στάθης Αγγελόπουλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «υπήρχε ένας δικηγόρος ο οποίος είναι ομοφυλόφιλος, και ίσως κρυφός που μου είπε «θα σε βάλω εγώ σε ένα από τα καλύτερα μαγαζιά, , έλα να με πάρεις από τον Πειραιά». Πολύ γνωστό όνομα ο δικηγόρος αυτός. Μόλις πήγα να τον πάρω μου είπε, «μήπως θες να ανέβουμε και πάνω στο σπίτι λιγάκι να κάτσουμε;». Του έριξα λίγο τα… μπινελίκια του και σηκώθηκα και έφυγα»!
«Βίωσα πάρα πολύ μπούλινγκ για την τσιγγάνικη καταγωγή μου. Μέχρι και τώρα βιώνω. Όταν συμβαίνει κάτι, το πρώτο που θα μου πουν είναι «άντε ρε γύφτε από δω πέρα». Στο σχολείο οι δάσκαλοι και οι καθηγητές» συμπλήρωσε ο τραγουδιστής στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» του OPEN. «Βεβαίως το έχω δεχθεί και από συναδέλφους μου. Εντάξει, «ο γύφτος». Δεν είναι όμως έτσι. Εγώ χαίρομαι και είμαι περήφανος για την φυλή του πατέρα μου».

Δείτε ακόμα:  Αθώα η Δούρου και άλλοι 12 κατηγορούμενοι – Ένοχη η τότε δήμαρχος

Newsroom | Pireas News