«Δεν έχω φοροδιαφύγει – Κανείς δεν με έχει καλέσει για εξηγήσεις»

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Η λύπη μου είναι απόρροια ότι διαρρέεται παρανόμως στα Μέσα Ενημέρωσης μια απόρρητη δικονομική διαδικασία, και έτσι με εκθέτουν»
Ο οικονομικός εισαγγελέας ελέγχει πασίγνωστο τραγουδιστή, για τον οποίος υπάρχουν υπόνοιες για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα μαύρου χρήματος ύψους 1,5 εκατομμυρίου ευρώ. Αυτά φέρονται να προκύπτουν από εταιρεία που συνδέεται μαζί του. Ο ίδιος, μέσω των δικηγόρων, εξέδωσε ανακοίνωση που αρνείται τα πάντα και μάλιστα τονίζει ότι τον εκθέτουν με την διαρροή σε ΜΜΕ χωρίς να τον έχουν καλέσει για εξηγήσεις.
Την ανακοίνωση εξέδωσαν οι πληρεξούσιοι δικηγόροι του τραγουδιστή, Στάθης Μπακάλης και Μιχάλης Δημητρακόπουλος και αναφέρει τα εξής:
«Με λύπη και εύλογη απορία πληροφορήθηκα ότι η Αρχή Καταπολέμησης Νομιμοποίησης Εγκληματικής Περιουσίας δέσμευσε κάθε κινητή και ακίνητη περιουσία μου, επειδή ενδεχομένως έχω διαπράξει το αδίκημα της φοροδιαφυγής. Η λύπη μου είναι απόρροια ότι διαρρέεται παρανόμως στα Μέσα Ενημέρωσης μια απόρρητη δικονομική διαδικασία, και έτσι με εκθέτουν, η δε απορία μου συνίσταται στο ότι ποτέ δεν κλήθηκα από την άνω Αρχή να δώσω εξηγήσεις και να προσκομίσω στοιχεία, που θα αποδείκνυαν ότι δεν έχω διαπράξει ποτέ φοροδιαφυγή. Με προσμονή περιμένω άμεσα να λάβω κλήση για να πληροφορηθώ τί μου αποδίδεται, ώστε να αποτινάξω οποιαδήποτε μομφή σε βάρος μου».

Σου άρεσε το άρθρο; Για ακόμα περισσότερα παρόμοια άρθρα:
Κάνε εγγραφή στο Google News.
Κάνε subscribe στο YouTube.
Ακολούθησε μας στο Facebook.
Ακολούθησε μας στο Twitter.

Δείτε ακόμα:  Συνελήφθησαν 2 άτομα που διακινούσαν πλαστά και κλεμμένα ταξιδιωτικά έγγραφα

Το κουτούκι του παίδαρου

Newsroom | Pireas News