Δεν είμαι καλά, δεν περίμενα ότι θα βρεθώ στη φυλακή

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ακόμα δεν έχει συνειδητοποιήσει ο ηθοποιός τη σοβαρότητα των αδικημάτων που κατηγορείται – Με πεσμένο ηθικό στο σωφρονιστικό κατάστημα της Τρίπολης
Στην απολογία του ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν έπεισε την 15η ανακρίτρια και με ομόφωνη απόφαση με τον εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος και πλέον κρατείται στο σωφρονιστικό κατάστημα της Τρίπολης. Παρότι καταγορείται για βιασμό και 2 απόπειρες βιασμούς, φαίνεται ότι δεν έχει συνηδειτοποιήσει ακόμα τη σοβαρότητα των κατηγοριών, αν κρίνει κανείς από την αντίδρασή του και τα πρώτα λόγια στη φυλακή.Στις φυλακές Τρίπολης μεταφέρθηκε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Πέτρος Φιλιππίδης το πρωί της Τετάρτης μετά την απολογία του ενώπιον της 15ης Τακτικής Ανακρίτριας.
Σύμφωνα με όσα μεταόδθηκα στο κεντρικό δελτίο του Alpha, όταν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι των φυλακών στην Τριπολη τον ρώτησαν πώς είναι εκείνος απάντησε: «Δεν είμαι καλά, δεν περίμενα ποτέ ότι θα βρεθώ στη φυλακη».
Σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ για τον κορονοϊό, ο Πέτρος Φιλιππίδης θα παραμείνει 5 μέρες σε καραντίνα σε κελί απομόνωσης και στην συνέχεια θα μεταφερθεί στο κελί του.
Συγκρατούμενοι με ανάλογα αδικήματα
Στις φυλακές Τρίπολης βρισκεται ο ηθοποιός και στο συγκεκριμένο κατάστημα, όπως και σε αυτό των Γρεβενών κρατούνται άτομα που έχουν κατηγορηθεί ή καταδικασθεί για σεξουαλικά εγκλήματα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega.
Στην Τρίπολη βρίσκεται ο Δημήτρης Λιγνάδης αλλά και ο ιερέας από τη Μάνη που καταδικάστηκε για τον βιασμό της 12χρονης κόρης της συντρόφου του.Επίσης, εκεί είναι ο καθηγητής μουσικής ο οποίος κατηγορείται ότι ασελγούσε σε ανήλικες μαθήτριές του στο ωδείο, ο «παιδεραστής με το βαν», ο οποίος καταδικάστηκε ομόφωνα σε ποινή κάθειρξης 26 ετών και ο «δράκος του Αμαρουσίου», ο οποίος εκτίει ποινή κάθειρξης 16 ετών.
Πάντως,  για την ανακρίτρια και τον εισαγγελέα η προφυλάκιση του Πέτρου Φιλιππίδη έγινε με στόχο να μην διαπράξει ανάλογα αδικήματα, εφόσον τον άφηναν ελεύθερο μέχρι την εκδίκαση των υποθέσεων που κατηγορείται.

Δείτε ακόμα:  Σεισμός ανοικτά της Σητείας

Newsroom | Pireas News