Η εικόνα του δεν πρέπει να φθαρεί

ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο ηθοποιός είπε για τον συνάδελφό του ότι οδηγήθηκε σε ύβρι και αλαζονεία
Την είδηση της προφυλάκισης του Πέτρου Φιλιππίδη κλήθηκε να σχολιάσει ο Κώστας Αρζόγλου, στην εκπομπή του Open «Καλοκαίρι #not».
Οι δυο ηθοποιοί κατά το παρελθόν έχουν συνεργαστεί και σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Κώστας Αρζόγλου, νιώθει αντιφατικά για τον συνάδελφο του, ενώ τόνισε πως η εικόνα του Πέτρου Φιλιππίδη δεν θα πρέπει να φθαρεί. «Νιώθω λίγο αντιφατικά γιατί είχα δουλέψει ένα σίριαλ με τον Πέτρο Φιλιππίδη, το “Αν υπήρχες θα σε χώριζα”, και η εντύπωση που είχα αποκομίσει δεν είχε καμία σχέση με αυτά που του καταλογίζουν σήμερα. Πρέπει οπωσδήποτε να πω ένα βαθύτατο μπράβο στα κορίτσια που είχαν το θάρρος να ανοίξουν το στόμα τους. Είναι πολύ σπουδαίο θάρρος αυτό και μακάρι να άνοιγαν το στόμα τους και άλλοι άνθρωποι», είπε αρχικά ο Κώστας Αρζόγλου.
Στην συνέχεια ο ηθοποιός πρόσθεσε: «Αν μπορούσα να φτιάξω ένα σκίτσο, μια περιγραφή του Πέτρου, από αυτά που ακούω θα είχα να κάνω με κάποιον που του έδωσαν εξουσία και δεν ξέρει τι να την κάνει ή την χρησιμοποιεί περίεργα, έναν νεόπλουτο της εξουσίας». «Αν με καλούσαν για μάρτυρα θα έλεγα την αλήθεια. Θα έλεγα ότι δεν έχω συναντήσει ένα τέτοιου είδους πρόσωπο στην συναναστροφή μου και στις σκηνές που είχαμε με τον Πέτρο. Όμως σέβομαι πάρα πολύ ότι οι κοπέλες που έχουν υποφέρει στα χέρια του έπρεπε να μιλήσουν και το έκαναν. Αυτό είναι πολύ θαρραλέο», ανέφερε ο Κώστας Αρζόγλου.
«Γίνεται πάρα πολύ μεγάλη προβολή, για τον Πέτρο έχει γίνει μεγάλη προβολή από τα μέσα. Για να ξέρουν εκείνοι και να τον λένε “μεγάλο” και “σπουδαίο” , σου λέει και ο ίδιος πολύ φυσικά πως για να το λένε κάτι θα ξέρουν. Αυτό οδηγεί όμως σε αυτό που έλεγαν οι αρχαίοι, σε ύβρι, ασυνειδησία, αλαζονεία και δημιουργείται ένα περιβάλλον που είναι εκτός νόμου ουσιαστικά. Και ξεγλιστράει κανείς εύκολα σε μια στρεβλή αντίληψη γιατί πιστεύει για τον εαυτό του αυτά που πιστεύουν οι άλλοι γι’ αυτόν. Η εικόνα που έχουν οι άλλοι γι’ αυτόν γίνεται σώμα. Το έχω συναντήσει σε πολλές άλλες περιπτώσεις» τόνισε ο Κώστας Αρζόγλου.
Και τέλος είπε: «Ο Φιλιππίδης έχει ένα δίκιο, η εικόνα του δεν πρέπει να φθαρεί. Δηλαδή η εικόνα του με χειροπέδες είναι κάτι απαράδεκτο. Άμα καταρρεύσει η εικόνα που έχουν οι άλλοι γι’ αυτόν, καταρρέει και η δική του εικόνα για τον εαυτό του. Το κοινό έχει βγάλει ήδη την ετυμηγορία του. Καταδικάζει όσο εύκολα χειροκροτεί».

Δείτε ακόμα:  Ακυρώνονται οι εορταστικές εκδηλώσεις στο Ρέθυμνο

Newsroom | Pireas News